L'Oréal Paris

Op ieder moment van de dag stralen? Laat je inspireren en maak kennis met het uitgebreide make-up as-sortiment van L'Oréal Paris.

Volume Million Lashes
mascara

Met het ultra-flexibele borsteltje van de Volume Million Lashes mascara kan iedere wimper worden omhuld vanaf de aanzet tot aan de punt voor meer volume en perfecte separatie. Voor killer volume kies je voor de Volume Million Lashes Fatale mascara, waarvan de extra zwarte formule zorgt voor intens zwarte wimpers.

True Match
highlighter & foundation

True Match foundation is de #1 foundation van Nederland! Deze foundation matcht perfect met de kleur en textuur van de huid: voor een perfect egale huid zonder maskereffect. Voor dé perfecte glow breng je de True Match highlight aan op de jukbeenderen en onder de wenkbrauwen.

Color Riche
lipstick

Color Riche lipstick geeft een prachtig kleurresultaat, dankzij de intense kleurpigmenten. Color Riche is beschikbaar in alle denkbare tinten, van trendy tot chic en gewaagd tot sophisticated. Welke tint je ook kiest: met Color Riche creëer je een prachtige vrouwelijke look. Met de exclusieve Color Riche Gold Obsession collectie kun je de luxe van goud op je lippen ervaren. Deze lipsticks geven de lippen een gouden glans voor een glamorous uitstraling.

STAPPENPLAN

Voor een sprekende oogopslag

Ga voor een sprekende oogopslag en sculpt je ogen in drie stappen.

Frame

Frame je wenkbrauwen met de Brow Artist Plumper. Je geeft je wenkbrauwen meer volume en een intensere kleur in één beweging en ze blijven de hele dag mooi in model door de niet plakkende gel. De Brow Artist Plumper is verkrijgbaar in drie kleuren: kies de kleur die het beste bij jouw wenkbrauwen past!

Shape

Shape je ogen met de Super Liner Perfect Slim: extreme precisie voor maximum impact! Het unieke design van de stiftapplicator maakt het mogelijk een perfect dun lijntje te trekken.

Impact

Geef je wimpers impact met de False Lash Wings Sculpt mascara, waarmee je 3 effecten creëert in één beweging: gesculpt volume, een extreem waaier effect en een eyeliner line. Met het innovatieve sculpt borsteltje wordt de diepzwarte formule gelijkmatig over de wimpers verdeeld. Door het borsteltje tegen de wimperaanzet te zetten worden de contouren van de ogen extra geaccentueerd (tightlining), wat zorgt voor maximale impact van de oogopslag.