Levendige kleuren voor een intens resultaat

Zin in een andere haarkleur? Ga dan voor de vernieuwde en verbeterde crème haarkleuring van Etos eigen merk! Je kunt kiezen uit 9 kleuren, van stralend lichtblond tot chic zwart. Stuk voor stuk geven ze een prachtig kleurresultaat en glanzend haar. En dat voor maar € 3.99!

Als je zelf je haar gaat kleuren, wil je uiteraard dat de kleur mooi wordt, maar natuurlijk ook zacht en glanzend haar. Etos heeft een zorgvuldig samengestelde crèmeformule ontwikkeld voor een totaal vernieuwde haarkleurlijn met een uitgebreidere keuze in tinten. En zoals je van Etos gewend bent: de haarkleuring is van uitstekende kwaliteit. En dat voor maar € 5.69! De haarkleuring is makkelijk over het haar te verdelen en drupt niet. Met het kammetje dat je erbij krijgt, meng je de kleuring van de haaraanzet tot in de puntjes. Elke Etos haarkleuring heeft een perfecte grijsdekking, geeft een mooie glans en bevat jojoba-olie voor heerlijk zacht haar.

Voor en na haarkleuring Roxanne

Het haar van Roxanne wordt levendiger gemaakt met Etos haarkleuring 08. licht blond. Met deze kleur worden highlights gemaakt voor een speels en zomers effect.

Handige tips

Lees altijd voor je begint goed de gebruiksaanwijzing. Alleen bij juist gebruik
kun je een maximaal resultaat verwachten.

Voor een natuurlijk effect ga je uit van je eigen haarkleur, als je
twijfelt tussen twee tinten, kies dan de lichtste. De reden: het is
makkelijker om je haar donkerder te maken, dan lichter.

In de gebruiksaanwijzing lees je hoe je het product kunt
testen op allergische reacties. Doe dat minstens 48 uur
voordat je de haarkleuring wilt gebruiken.

Was je haar minimaal twee dagen niet voor je gaat kleuren.
De kleuring pakt beter op ongewassen haar.

Gebruik wat bodycrème om je haarrand in te vetten
om vlekken op je voorhoofd te voorkomen.

Voor en na haarkleuring Ingrid

Ingrid kreeg een nieuwe coupe door 2 kleuringen met elkaar te combineren. Rondom is er Etos haarkleuring 05. licht bruin gebruikt en bovenop 07.34 goud koperblond, voor een warm en levendig effect.