Stop met voornemen, start met doen

Heb jij een goed voornemen? Stoppen met roken, meer bewegen of afvallen? Begin daar dan vandaag nog mee! Etos helpt je graag je goede voornemen te realiseren én vol te houden.

Lekker makkelijk
lijnen

Met Etos maaltijdshakes en -repen let je heel makkelijk op je gewicht. De shakes zijn heerlijk romig van smaak en verpakt in handige sachets om in je tas mee te nemen.

Lees er alles over

Maximaliseer je gewichtsverlies

Heb jij het goede voornemen om af te vallen? Etos en XL-S Medical gaan je helpen, zodat jij je comfortabel en zelfverzekerd voelt op de weegschaal.

Meer weten?

Stoppen met roken? Je kan het echt!

  1. Je bent overtuigd dat je wilt stoppen. Bereid je voor en laat je in de winkel adviseren over het product dat bij je past.
  2. Kies je stopdag. Beloon jezelf na elke geslaagde week!
  3. Het gaat goed! Nu kun je langzaam gaan afbouwen. Lees hiervoor de aanwijzingen op de verpakking of vraag in de winkel om advies.

Lees meer

A healthy new you!

Bij ieder persoon past wel een manier van bewegen. Kies je ervoor om te hardlopen? Of past wandelen toch iets meer bij jou? Doe je toch liever oefeningen thuis? Deze vormen zijn makkelijk én overal te doen. Extra leuk: ze kosten relatief weinig geld.

Kom in actie!

Gezond gewicht

Wil jij weten of je een gezond gewicht hebt? Bereken dan je Body Mass Index (BMI). De BMI is een methode om je gewicht in relatie tot je lengte te beoordelen. Zo zie je in één oogopslag of je een gezond gewicht of onder- of overgewicht hebt.

Bereken je BMI

Reviews van bloggers over Etos Slank

Bij de introductie van de eerste drie smaken van Etos Slank maaltijdvervangers, hebben diverse bloggers de producten getest. Wil je hier meer over lezen? De bloggers vertellen je er van alles over. Hoe smaken ze? Zorgen ze voor een voldoende gevuld gevoel? Wat kost een snelle Etos-lunch? En wist je al dat je ze niet alleen helpen bij het afslanken, maar ook geschikt zijn om snel en slim je maaltijd te vervangen. Of om zo nu en dan eens verantwoord te balansen. Lees meer over onze producten op de diverse leuke blogs.