De kracht van thee

Thee is echt een drankje dat hoort bij gezelligheid. Maar thee wil ook zeggen: even pas op de plaats. Naast water is thee de allerbeste dorstlesser. Nog een pluspunt: veel soorten thee zijn ook nog eens heel gezond. Er zitten anti-oxidanten in, die beschermen tegen schadelijke stoffen, en vitamines die bijdragen aan een goede weerstand. Bij Etos vind je een uitgebreid assortiment thee; biologische thee, fairtrade thee, thee waar je een opkikker van krijgt en thee waardoor je ontspant. Kom naar Etos en kies je theetje!

Clipper

Witte, groene of zwarte thee, muntthee, gemberthee, zoethoutthee of een blend als Earl Grey of Chai thee... Op een dag ontdek je je lievelingsthee! Is het er eentje van Clipper, dan kun je ervan uitgaan dat jouw kopje thee zo puur mogelijk is gehouden. Er komt niets kunstmatigs aan te pas. Alle thee is biologisch en wordt volgens fairtrade-principes geproduceerd. Omdat elk zakje in z'n eigen envelopje zit, blijven smaak en geur optimaal.

 

Zonnatura

Er is allerlei thee die niet alleen lekker is, maar ook echt iets voor je doet. Speciale avondthee om lekker te gaan slapen of slanke thee als je op dieet bent, bijvoorbeeld. Het biologische merk Zonnatura heeft een passie voor de kracht van de natuur, en dus ook voor thee waarbij geen onnodige toevoegingen aan te pas komt. Bij Etos vind je verschillende soorten thee van Zonnatura: Detox, Ideaal gewicht, Kamille, Brandnetel, Goede nachtrust en Weerstand.

 

English Tea Shop

English Tea Shop heeft een missie: voor jou het perfecte kopje thee maken. Hun producten worden gemaakt door pure theeliefhebbers. Dat schept een band als je een echte puur natuur-theeleut bent. De fijnste en meest smaakvolle ingrediënten worden direct bij boeren en telers die duurzame landbouw bedrijven, over de hele wereld ingekocht. Alle thee is gecertificeerd biologisch en fairtrade. Eerlijk én heerlijk!

 

 

Higher living

Gek op een echte volle smaak aan je thee? Van fruit bijvoorbeeld of een bepaalde specerij? En houd je van bewust en gezond leven? Higher Living is een biologisch theemerk uit Engeland, hun producten worden gemaakt van de fijnste kwaliteit biologische ingrediënten met echt fruit, kruiden en specerijen. Je staat ook nog eens versteld van de rijke kleuren en levendige geuren. Higher Living zorgt voor jouw nieuwe theebeleving!

 

Shoti Maa

De makers van Shoti Maa willen simpelweg dat iedereen geniet van een harmonieus leven én van heerlijke thee. Shoti Maa, wat 'kleine moeder' betekent, is een ambachtelijk, Ayurvedisch samengestelde kruidenthee. Alle thee is op basis van de fijnste kwaliteit ingrediënten, kruiden en specerijen 'to comfort your senses'. Dus ben je wel toe aan eventjes helemaal niks mét een lekker kopje thee erbij? Kies dan uit één van twaalf varianten die elk hun eigen kwaliteit hebben, maar altijd rustgevend zijn.