Verzorging van jezelf tijdens en na je zwangerschap

Niet alleen je baby heeft zorg en aandacht nodig tijdens je zwangerschap. Je eigen lichaam staat in deze negen maanden natuurlijk ook centraal. En na je zwangerschap heeft je lichaam ook specifieke behoeftes. Daarom heeft Etos voor jou diverse producten voor je persoonlijke verzorging tijdens en na je zwangerschap.

Verzorgende producten tijdens en na je zwangerschap

  1. Etos Mama buikbalsem. Tijdens de zwangerschap wordt de buikwand steeds verder uitgerekt. Hierdoor kunnen kleine scheurtjes of littekens ontstaan, ook wel zwangerschapsstriemen of striae genoemd. Deze buikbalsem is een intensief verzorgende huidbalsem die speciaal is ontwikkeld voor het tegengaan van striae. Het verzacht de gespannen huid van je buik en borsten en helpt het te beschermen en sneller te herstellen.
  2. Etos Mama zoogkompressen. In de periode dat je borstvoeding geeft, kan soms spontaan melk uit je borsten komen. De ultra absorberende en voorgevormde zoogkompressen van Etos nemen de melk heel goed op en zorgen dat je kleding droog en schoon blijft. Door het handige plakstripje kun je de kompressen vastplakken in je bh zodat ze niet verschuiven.

Zwanger Box en Baby Box

Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Dan is de gratis Zwanger Box of Baby Box echt iets voor jou. De Zwanger Box is een doos die boordevol producten en speciale aanbiedingen zit waar je als aanstaande moeder écht iets aan hebt. In de Baby Box vind je nuttige en leuke producten die speciaal voor je kindje zijn.

Lees meer over de Zwanger Box en Baby Box