Krijg persoonlijk advies van de L'Oréal Color Coaches en Maybelline Beauty Advisors!

Het festivalseizoen is nu écht van start. Heb jij al een aantal festivals op de planning staan? En weet je al met welke festival look jij gaat shinen? Wij helpen je daar graag bij; de Color Coaches van L'Oréal en de Beauty Advisors van Maybelline geven je advies zodat jij een persoonlijke festival look kunt creëren.

Waar en wanneer

Van woensdag 19 juli t/m zaterdag 29 juli 2017 bezoeken 50 L'Oréal Color Coaches en 10 Maybelline Beauty Advisors diverse Etos winkels door heel Nederland. Ze voorzien je van persoonlijk advies en zoeken samen met jou naar de festival look die perfect bij je past!

Wat kun je verwachten?

De Color Coaches hebben kapperservaring en zijn persoonlijk door L'Oréal getraind. Ze hebben jarenlang ervaring met thuiskleuren en kunnen jou helpen met het vinden van de juiste haarkleur. Uiteraard geven ze antwoord op al je vragen. De L'Oréal Color Coaches komen tussen woensdag 19 juli en zaterdag 22 juli langs in de winkels.
De Maybelline Beauty Advisors zijn opgeleide visagisten en getraind door Maybelline. Zij komen jou festival ready maken met de nieuwste lanceringen en looks van de Maybelline Squad! De Maybelline Beauty Advisors staan op zaterdag 22 juli en zaterdag 29 juli in de winkels.

Bekijk hier waar jij persoonlijk haarkleuradvies kunt krijgen

Bekijk hier waar je persoonlijk make-upadvies kunt krijgen

Maak kans op één van de 50 beautypakketten

Geen tijd om naar de winkel te gaan of komen de advisors niet in jouw Etos winkel? Doe mee en maak kans op een van de 50 beautypakketten om je helemaal festival proof te maken!

Doe mee!