Etos wint Beauty Astir Award met eigen merk Sea Salt Spray!

Op donderdag 9 maart viel Etos in de prijzen tijdens de 32ste editie van de Beauty Astir Awards. Niemand minder dan presentatrice Anouk Smulders overhandigde Etos de prijs op de feestelijke locatie Undercurrent in Amsterdam-Noord.

Etos Sea Salt Spray

De Etos Seasalt Spray geeft de textuur en body aan je haar die nodig is voor een perfecte nonchalante beach look met extra volume, zonder te plakken. De zee in een sprayflesje voor je haar dus! De jury liet zich lovend uit over de spray. "Leuk dat er nu ook een betaalbare sea-salt-spray is, waarmee je makkelijk een 'natuurlijk' warrig kapsel creëert." en "Ultieme spray voor de ultieme beachlook. Geeft echt het gevoel alsof je zo uit de zee komt." waren uitspraken die zij deden.

Beauty Astir Awards

BeautypersNL kent elk jaar persprijzen toe aan de beste beautyproducten van het jaar. De jury bestaat uit alle leden van BeautypersNL: 33 toonaangevende beautyjournalisten die dagelijks over beautyzaken schrijven, bloggen of vloggen voor de bekende (glossy) magazines, dagbladen, websites, blogs of vakbladen en volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beauty. Bij het toekennen van de Awards kijkt de vakjury naar de volgende zaken:

  1. Is het een introductie in Nederland in 2016?
  2. Is het product innovatief?
  3. Doet het wat het belooft?
  4. Begrijpt de consument het doel, de werking en het gebruik van het product?
  5. Is de verpakking gebruiksvriendelijk?
  6. Hoe is de prijs/kwaliteit verhouding?
Nominaties worden voorafgaand nooit bekend gemaakt aan de merken en leden zodat de verrassing het grootst blijft tot de daadwerkelijke uitreiking.