L'Oréal Colorista: do it your way!

Experimenteren met je haarkleur? Doe het precies zoals jij wilt! Iedere dag, wanneer je wilt met elke tint die op dat moment het best matcht bij je mood, outfit of event. Ga je voor one-day-pink, all-week-mint of long-lasting-lila? De collectie van L'Oréal Colorista bestaat uit sprays (1 wassing), wash outs (3-6 wassingen) en permanente kleuren en effecten (bleach & play) voor thuisgebruik. Voor welk color statement ga jij?

Get festival proof

en maak kans op één van de
50 beautypakketten!

Laat je inspireren door de festival looks van Colorista en Maybelline. En doe meteen mee aan de actie.

Doe mee en maak kans!

Sprays

L'Oréal Colorista sprays

One night only! Breng met de sprays speelse kleuraccenten aan of spray een verfrissende glow over je lokken. Fixeer vervolgens met hairspray om afgeven te voorkomen. Done for the day? Was de kleur uit met shampoo in 1 á 2 wassingen. De pastelkleuren zijn beter geschikt voor lichte haarkleuren, de felle tinten voor donker én licht haar. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren.

Wash outs

L'Oréal Colorista wash outs

Just for a few weeks. Voor een aantal dagen een complete andere haarkleur? De wash outs zijn ready met één wasbeurt. De speciale conditionerformule geeft je haar een week lang kleurrijk effect. De kleur vervaagt in 3 á 6 wasbeurten langzaam totdat je weer toe bent aan een nieuw kleurtje. Verkrijgbaar in 9 kleuren.

Paints

L'Oréal Colorista paints

Here to stay! Wil je een blijvend resultaat? De permanente kleuringen uit de paint-lijn zijn verkrijgbaar in 7 wearable shades, van violet tot aan grijs. De drie Bleach & Play-sets uit deze lijn zijn perfect om een basis te leggen voor de sprays en wash outs, zoals Soft Bleach en Ombré.

Tutorials