VITAMINEWIJZER

Elke dag lekker in je vel

Vitamine D

Vitamine D staat voornamelijk bekend om zijn bijdrage aan het behoud van sterke botten en tanden. Maar waar is het nog meer goed voor en hoeveel heb je nodig?

Lees alles over vitamine D

lees meer

Kinderen

Kinderen hebben goede voeding nodig om te groeien en zich goed te ontwikkelen. Het kan zinvol zijn om extra vitaminen en mineralen te geven aan je kleintje.

Lees meer

lees meer

Senioren/50-plussers

Als je ouder wordt verandert je lichaam en de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen. Om in een goede conditie ouder te worden kun je wat extra's nemen.

Over supplementen voor ouderen

lees meer

Vitamine C

Vitamine C is verreweg de meest bekende vitamine. Vitamine C is betrokken bij erg veel processen in het lichaam. Weet jij waar het allemaal goed voor is?

Lees meer

lees meer

Vitamine B

Er zijn wel acht soorten vitamine B. De verschillende vitaminen hebben nummers, zoals vitamine B12 die onder andere helpt bij het vrijmaken van energie uit voeding.

Lees meer over vitamine B12

lees meer

Weerstand

Als de 'R' in de maand zit, als je een tijdje niet zo regelmatig leeft of je niet zo fit voelt, dan kun je wel wat extra weerstand gebruiken. Maar hoe?

Meer over weerstand

lees meer

Energie

Als je je moe of futloos voelt, kun je soms wel wat extra's gebruiken naast voldoende slaap en goede voeding. Verschillende ingrediƫnten zijn bekend als ware 'energieboosters'.

Lees meer

lees meer

Slaap

Verschillende ingrediƫnten kunnen helpen om makkelijker in slaap te vallen en door te slapen. Zo zorg je op een natuurlijke manier voor een goede nachtrust.

Lees alles over slapen

lees meer

Disclaimer

Deze vitaminewijzer is uitsluitend bedoeld om informatie te verschaffen over vitamines, mineralen en kruiden. Raadpleeg bij lang aanhoudende klachten of twijfel altijd je arts. Voedingssupplementen zijn bedoeld als aanvulling en niet als vervanging van de voeding.

etos