SkinVision huidcheck

Check je vlekje

Is jouw huid klaar voor de zon? Check elke sproet en vlek met de slimme SkinVision app. Die vertelt je precies of een plekje meer aandacht nodig heeft, of juist niet. Scan de QR-code op je voucher en maak eenmalig gebruik van de gratis huidcheck t.w.v. € 6,99. Scroll verder voor meer informatie en slimme huidverzorgingstips van Drs Leenarts.

Wil je ook een gratis huidcheck? Je ontvangt een voucher bij aankoop van een zonnebrand en aftersun artikel.

shop zonnebrand en aftersun

Wat is SkinVision?

SkinVision is een veilige medische app* voor het controleren van plekken op je huid. Met de app kun je verdachte huidplekken zelf checken zodat je op tijd de juiste zorg kunt zoeken. Maak een foto van de plek op je huid en stuur deze in ter beoordeling door SkinVision’s algoritme en je weet binnen 30 seconden of er een verhoogd risico is. Sla je foto's op om zo een overzicht te creëren van al je moedervlekken en ontvang herinneren wanneer het tijd is voor je volgende skin check.

Hoe werkt de actie?

  1. Koop een zonnebrand of aftersun product
  2. Ontvang een skin check voucher
  3. Scan de QR code op de voucher
  4. Download de SkinVision app en maak je profiel aan
  5. Doe direct 1 gratis skin check

Actie voorwaarden

  • De actie loopt t/m 10 oktober 2021
  • Skin checks kunnen worden verzilverd t/m 24 oktober
  • Elke klant kan 1 gratis skin check verzilveren

* SkinVision helpt bij het herkennen van de afwijkende kenmerken die bij de meeste vormen van huidkanker voorkomen. Let op: het advies is geen diagnose en dient ook niet als dusdanig te worden geïnterpreteerd. Mocht je je op enig moment ongerust voelen over een plek op je huid of je ziet dat een plek op je huid verandert, irriteert of gaat bloeden, adviseren wij je dringend om naar de dokter te gaan. De SkinVision-service is niet bedoeld voor gebruik bij kinderen.

Artikel opslaan

Alternative text missing

Wist je dat ...

..1 op de 5 Nederlanders te maken krijgt met huidkanker?
Mijn advies? Gebruik dagelijks zonbescherming en check regelmatig je huid op veranderingen. - Marjolein Leenarts. Dermatoloog en oprichter van Drs Leenarts huidverzorging.

Koop nu een zonnebrand of aftersun product en ontvang een voucher voor 1 gratis SkinVision huidcheck.

shop zonnebrand en aftersun

Hoe betrouwbaar is SkinVision?

Het SkinVision algoritme is getraind op basis van honderdduizenden foto’s die klinisch gevalideerd zijn door dermatologen. Een onafhankelijke studie van het Erasmus MC toont aan dat het algoritme een sensitiviteit heeft van 95% in het herkennen van tekenen van huidkanker.

Wil je SkinVision blijven gebruiken?

Bij je aankoop van een zonnebrand- of aftersun artikel krijg je 1 skin check t.w.v. €6.99 gratis! Heb je een zorgverzekering bij CZ, OHRA, Nationale-Nederlanden of VGZ? Dan kun je SkinVision kosteloos blijven gebruiken via je zorgverzekering. Voer binnen de app je polisnummer in om gebruik te maken van dit aanbod. Indien je elders verzekerd bent kun je binnen de app een extra enkele skin check kopen (€6.99) of een 3 maanden (€ 24.99) of 12 maanden (€49.99) plan kopen met onbeperkt gebruik.

Slimme huidverzorgingstips van Drs Leenarts

Huidveroudering

Bij het ouder worden, verandert de huid. Dat bij een verouderde huid rimpels horen en dat we niet zo strak meer in ons velletje gaan zitten – dáár houden we allemaal wel rekening mee. Maar al die extra vlekjes, wratjes en plekjes? Daar denkt niemand als eerste aan bij huidveroudering. De allerbeste tip voor een jonge huid: bescherm je huid tegen de zon! De beste antirimpelcrème is een dagcrème met SPF en zonnebrandcrème. Door je huid dagelijks te beschermen tegen de zon, voorkom je meteen pigmentvlekken.

Lees meer
€ 18.79
crème
Spaar 7 Air Miles

Zonbescherming & zonverbranding

Zon met mate is goed voor je humeur en je vitamine D. Maar te veel zon is niet goed voor je huid. Om zonverbranding en huidveroudering te voorkomen, is zonbescherming dus heel belangrijk. Ga op zoek naar een zonnebrandcreme of spray met factor 30 die je prettig vindt, en zorg dat je smeert! Dus ook tijdens een wandeling, fietstocht of op het terras..

Lees meer
1+1gratis Promotie: Promotie voorwaarden: Alle zonbescherming 1+1 gratis. Deze actie wordt verrekend als 50% kassakorting. m.u.v. mini's, Etos, Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Avene, E.L.F. en Louis Widmer
van € 16.99 voor € 8.49
Spaar 3 Air Miles

Droge huid

Een droge huid. Schilfertjes, jeuk en een trekkerig gevoel, erg vervelend! Kinderen met een eczeemgevoelige huid hebben een verstoorde huidbarrière en dus een droge huid. Maar wist je dat je huid met het ouder worden ook droger wordt? Zorg goed voor je huid: Beperk watercontact en gebruik zeepvrij producten. En smeer je huid na bad of douche direct in met deze Bodycreme met Ureum. Door de combinatie van ingrediënten verdwijnen die schilfertjes meteen!

Lees meer
Bijna uitverkocht
€ 15.99
crème
Spaar 6 Air Miles
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.