Niet alleen scheren, maar ook controleren!

Niet alleen scheren maar ook controleren!

Het Ballenalarm, Gillette Intimate en Etos maken zaak voor de zaak. Zo doorbreken we samen het taboe op teelbalkanker. Check jij weleens je ballen? Elk jaar krijgen in Nederland zo’n 900 mannen de diagnose teelbalkanker. Het is de meest voorkomende kanker bij mannen tussen de 15 en 45 jaar. Hoe eerder een afwijking wordt ontdekt, hoe beter de kans op genezing.

Belangrijk dus om regelmatig een check te doen daar beneden. Herinner jezelf tijdens het douchen: niet alleen scheren maar ook controleren.

null
null

Waarom je ballen checken?

Teelbalkanker is de meest voorkomende kanker bij mannen tussen de 15 en 45 jaar. Maar tegelijkertijd ook een van de vormen met de beste overlevingskans. Vooral als het vroeg ontdekt wordt. Daarom is het belangrijk om je ballen te leren kennen en ze regelmatig te controleren.

Hoe check je je ballen?

  1. Neem één bal in je hand.
  2. Wrijf met de vinger van je andere hand over de bal en voel naar knobbels, hardheid en andere veranderingen.
  3. Herhaal deze stappen bij de andere bal.

Denk je een afwijking gevonden te hebben? Neem dan contact op met je huisarts.

Het Ballenalarm

Lees meer
Het Ballenalarm x Gillette

Lees meer
Zaadbalkanker magazines
Zaadbalkanker magazine

Lees meer

Gillette Intimate

De intieme verzorgingslijn Gillette Intimate is speciaal ontworpen met de schaamstreek in gedachten. Voeg daarom voor een zacht en precies resultaat, de producten van Gillette Intimate toe aan je scheerroutine. Daarbij is het scheren van de schaamstreek hét moment om ook je ballen te controleren. Dus trim, scheer, verzorg en check je ballen.

Niet alleen scheren maar ook controleren

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.