Image alt text

Actievoorwaarden Etos Magical Summer-actie

Actievoorwaarden Etos Magical Summer-actie

Artikel 1. Zo werkt de Etos Magical Summer actie

 • Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Etos Magical Summer actie (hierna de “Actie”)
 • De Actie wordt georganiseerd door Etos en queueup B.V.
 • Bij elke € 10,-* ontvang je van maandag 18 juni 2018 tot en met zondag 26 augustus 2018 één kortingsvoucher.
 • Een kortingsvoucher heeft een kortingswaarde van € 2,50 en de korting kan gestapeld worden. De maximale (stapel)korting kan per dag en per festival of event verschillen en is op basis van beschikbaarheid (kijk op www.etosmagicalsummer.nl). De maximale stapelkorting op één ticket is € 12,50.
 • Daarnaast is het mogelijk om tijdens de actieperiode bij aankoop van geselecteerde (actie)producten extra kortingsvouchers te ontvangen. Boek met je kortingsvouchers een festival of event op www.etosmagicalsummer.nl. Of scan de QR code van de voucher met de speciale Etos Magical Summer App. De app is te downloaden in de Apple store of Google Play Store.
 • Je kunt tot en met 7 april 2019 (= laatste show van Soof) online op www.etosmagicalsummer.nl je kortingsvouchers verzilveren voor een bezoek van 18 juni 2018 tot en met 7 april 2019 (actieperiode), waarna de kortingsvouchers komen te vervallen.
 • * Dit bedrag is exclusief (door de wet) uitgesloten productgroepen (zuigelingenvoeding tot 6 maanden, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, loten, postzegels, toegangskaarten).

Artikel 2. Zo boek je een Festival of Event

 • Houd je kortingsvoucher bij de hand en ga naar www.etosmagicalsummer.nl. Kies een bestemming en bepaal op welke dag je wilt gaan. Je kunt ook via de Etos Magical Summer App de QR-code op de kortingsvoucher scannen om nog sneller je korting te verzilveren.
 • Volg de bestelprocedure. Voer één of meerdere kortingscodes in die onder de kraslaag op iedere kortingsvoucher is vermeld. Per ingevoerde code ontvang je € 2,50 korting. Wanneer je de kortingscodes hebt gescand middels de Etos Magical Summer App, dan zijn de codes digitaal opgeslagen en kun je ze na inloggen, verzilveren tijdens het bestelproces.
 • De hoogte van de korting wordt weergegeven op basis van de tickets voor de volwassenen en dit kan verschillen met de korting voor kinderen. De hoogte van de korting verschilt per dag. Er zijn een beperkt aantal kaarten met de hoogste korting, wanneer deze is uitverkocht daalt het kortingsbedrag. De korting kan ook dalen tijdens het bestelproces.
 • Per boeking kunnen meerdere tickets gekocht worden en meerdere kortingsvouchers tegelijk verzilverd worden.
 • Je betaalt online en je ontvangt jouw tickets per mail, met uitzondering van een aantal theaterkaartjes, deze ontvang je op het door jou opgegeven adres. Op de tickets staat aangegeven of deze gescand kan worden vanaf de smartphone of dat deze geprint dient te worden. Zonder geldig ticket krijg je geen toegang.

Artikel 3. Derde partijen

 • Etos is verantwoordelijk voor het aanbieden van de kortingsvoucher. Indien er vragen of klachten zijn met betrekking tot de (werking van) de kortingsvoucher en/of kortingscode, kun je je tot Etos richten. Dit kan via tel. (088) 6594245.
 • De Festivals en Events, die op de website worden vermeld, worden aangeboden door queueup. Etos heeft geen invloed op of verantwoordelijkheid voor de Festivals of Events en/of de wijze waarop deze via de website worden gepresenteerd. Dit betekent ook dat jij de overeenkomst tot aanschaf van de tickets met queueup sluit. Vragen en/of klachten omtrent Etos Magical Summer en/of aanschaf van tickets, bijvoorbeeld in het geval je meent recht te hebben op een restitutie, dien je tot queueup te wenden, dit kan via tel. 085-8886404 of info@etosmagicalsummer.nl.
 • Etos kan nimmer verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden voor enige claims die voortvloeien uit hetgeen hierboven onder artikel 3, tweede alinea is bepaald. Op de diensten van derden, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de aanbieders van de Festivals en Events en queueup, kunnen nadere voorwaarden van toepassing zijn.

Artikel 4. Overige voorwaarden

 • Bij het boeken dient een bezoekdatum vastgelegd te worden. Eenmaal geboekte entreekaartjes kunnen niet worden gewijzigd of omgezet worden naar een andere datum en/of ander Festival of Event, tenzij je in het bestelproces een 'bezoekgarantie' hebt afgesloten bij queueup. Eén bezoekgarantie is geldig voor één entreekaartje. Het afsluiten van een bezoekgarantie kost € 0,50 per entreekaartje en kan oplopen tot maximaal € 5,- per order. De geldige redenen vind je terug in de algemene voorwaarden. Let op: Je kan alleen wijzigen naar een datum waarop de entreeprijs hetzelfde of lager is. De datum moet binnen de actieperiode vallen.
 • Het bedrag van een afgesloten bezoekgarantie komt bovenop de aanschafprijs van de entreekaartjes. Het is alleen mogelijk een bezoekgarantie op het moment van aankoop van je entreekaartjes af te sluiten.
 • Zie www.etosmagicalsummer.nl voor de volledige lijst van de deelnemende Festivals en Events.
 • De tickets kunnen alleen via www.etosmagicalsummer.nl eventueel met behulp van de Etos Magical Summer App worden aangeschaft. De kortingsvouchers zijn niet inwisselbaar voor contant geld en zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. De kortingsvouchers kunnen niet verzilverd worden bij de kassa van het gekozen Festival of Event. Etos behoudt zich het recht voor deze Actie tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen of de actievoorwaarden te wijzigen. Als dat gebeurt zullen de gewijzigde actievoorwaarden op www.etosmagicalsummer.nl worden geplaatst.
 • Als deelnemer ben je verantwoordelijk voor de ontvangen kortingsvoucher en draag jij het risico voor ongeoorloofd gebruik, bijv. verlies, diefstal en onbruikbaar raken van de (code op de) kortingsvoucher. Etos is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de Actie en/of de actiewebsite.
 • Deelname aan deze Actie is geheel voor eigen risico. Door deel te nemen aan de Actie verklaar je kennis te hebben genomen van en in te stemmen met deze actievoorwaarden alsmede op de hoogte te zijn van het op deze Actie van toepassing zijnde privacybeleid. Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden. Op deze Actie is Nederlands recht van toepassing.
 • Indien je vragen hebt over deze Actie kun je contact opnemen met: 
  De queueup Magical Summer klantenservice:
  T: 085-8886404
  E: info@etosmagicalsummer.nl
  Of: Etos, Postbus 3101, 1500 HE Zaandam.
 • Je kunt Etos op het onderstaande telefoonnummer bereiken. Etos is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. (088) 6594245.
Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.