Slaap

Slaap je mooi

slapeloosheid

Is het een droom...

Dat je mooier wordt van slapen? Wij weten allemaal wel dat slapen goed voor je is, maar wordt je ook daadwerkelijk mooier als je voldoende slaapt? Kom er nu achter!

Slaap je mooi

Wanneer jij gaat slapen, gaat je huid juist aan het werk! Gedurende de nacht herstelt je huid zich, scheidt het afvalstoffen af en vernieuwt het cellen. Wil je de volgende dag met een fris gezicht opstaan? Help je huid een handje door dit proces te ondersteunen met een goede nachtcrème en gezichtsverzorging. Een goede nachtcrème houdt het vochtgehalte van je huid op peil.

Tip: verzorg je gezicht wekelijks met een masker. Dat is niet alleen ontspannend, maar ook goed voor een stralend huidje!

Shop gezichtsmaskers >

Zie je er 's ochtends vaak moe uit?

Wallen en donkere kringen geven je een vermoeide blik. Wallen hebben meerdere oorzaken, waar slaapgebrek er één van kan zijn. Door slaapgebrek worden er namelijk te weinig vocht en afvalstoffen afgevoerd waardoor dit zich ophoopt onder je ogen. Het resultaat? Een vermoeide uitstraling en kringen en/of wallen onder je ogen. Slaap je te weinig? Probeer dan elke nacht zo'n 7 à 8 uur te slapen om wallen en kringen te verminderen.

Toch te weinig geslapen?

  • Verminder de zwelling van je wallen door je wallen te koelen.
  • Masseer je wallen om de vochtophoping te verminderen.
  • Gebruik een goede concealer om donkere kringen te verbergen.

Hulp om stralender wakker te worden

60x70,
€ 23,95
Promotie: Promotie voorwaarden: L'Oréal dames gezichtsverzorging en -reiniging alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. maskers.
gel
€ 33,59
Promotie: Promotie voorwaarden: Remescar alle varianten.
creme
Van € 29,99 voor € 14,99
lotion
€ 2,49
creme
€ 14,99

slaapconsult

Boek een persoonlijk slaapconsult

Behoefte aan persoonlijk slaapadvies? Boek dan een online slaapconsult met een door ons geselecteerde slaapexpert. Krijg persoonlijk advies om je slaapgewoontes te doorbreken en verbeteren. Kijk welke slaapexpert bij je past en maak snel een afspraak!

Wat voor slaper ben jij?

slaap test

Etos slaaptest

In samenwerking met slaap perfomance coach Floris Wouterson hebben wij deze slaaptest ontwikkeld. Heb je een slechte nachtrust maar weet je niet waarom? Of ben je benieuwd of je echt zo goed slaapt als dat je denkt?

Ontdek in 3 minuten wat voor slaper jij bent!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.