Alternative text missing

Etos Baby abonnement

Met het Etos Baby abonnement weet je altijd zeker dat je genoeg luiers, billendoekjes en babyvoeding in huis hebt. Met de vertrouwde kwaliteit en altijd voor een vaste, lage prijs. Een flexibel abonnement, wat je op elk moment kan wijzigen en opzeggen. Zonder verplichtingen. Makkelijker kan niet!

Ga voor gemak: alles wat je nodig hebt, altijd met korting en gratis thuisbezorgd.

  • Standaard korting op je luiers en doekjes
  • Maatje groter? Extra doekjes? Zo geregeld
  • Een box overslaan of pauzeren? Geen probleem
  • Flexibel en op ieder moment opzegbaar

Je Etos Baby abonnement is zo geregeld

Stel je babybox samen
Stel je abonnement samen

Snel en makkelijk: kies de maat luiers die jouw kindje draagt, en ga voor een bezorgfrequentie die past bij jouw situatie. En de billendoekjes en babyvoeding? Krijg je gewoon mee bezorgd, als je dat wilt.

Kies de frequentie die bij jou past
Kies het moment dat bij je past

Gaat je kindje twee dagen per week naar de opvang? Dan snappen wij dat dat thuis luiers scheelt. En of je nou kiest voor elke vier, vijf of zes weken een nieuwe box, samen zorgen we ervoor dat je altijd genoeg op voorraad hebt.

Pas je babybox aan wanneer jij wil
En dan: meegroeien en aanpassen

Voor je het weet, is je kindje toe aan een grotere luiermaat. Dan pas je het Etos Baby abonnement in een handomdraai aan. Meer doekjes toevoegen? Even op vakantie? Allemaal zo geregeld.

Maak het jezelf gemakkelijk

Stel je abonnement samen
Stel je babybox samen
Baby abo cadeau oktober
Baby abo cadeau oktober

Meer weten over het Etos Baby abonnement?

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.