Folat Zwanger, Baby & Kind

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Word jij een ouder? Etos helpt je graag in deze spannende tijd! Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt van je eerste ovulatietest tot en met prenatale vitamines. Ook voor je kraamlijst vind je hier handige producten, zoals luiers, flesjes en slabbetjes. Wanneer je kleintje thuis is wil je hem of haar natuurlijk ook lekker kunnen badderen. Gebruik onder de onder de douche of in bad de speciale babyverzorgingsproducten. Deze zijn vaak zeepvrij en daarmee geschikt voor de babyhuid.

  Geef je je kindje borstvoeding of flesvoeding? Ook daarvoor ben je bij Etos op het juiste adres. Mag je kleintje inmiddels zijn of haar eerste hapjes gaan proberen? Je vindt zowel babypap, fruithapjes als maaltijden online bij Etos.

  Is er een baby geboren in je omgeving? Dan vind je bij Etos ook de leukste babycadeaus. En heb je eigenlijk wel eens aan de moeder gedacht? Hoe attent als je ook iets voor haar meebrengt tijdens het kraambezoek. Geef bijvoorbeeld een heerlijke douchegel of een goede gezichtsmaskers voor een beetje ontspanning.

  Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Bekijk dan hier al onze baby-adviezen of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan. Etos is niet alleen de beste drogist, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom de Etos folder in de gaten om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.