Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Avent

   Sorteren

   2 Resultaten
   Avent
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 12.99
   € 10.99
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Gratis retourneren
   • Spaar voor korting

   Babyflessen kopen

   Goede babyflessen zijn onmisbaar voor het voeden van jouw baby. Koop daarom een goede fles bij Etos! We hebben diverse brede en smalle flessen van merken zoals Dr. Brown, Difrax en Philips Avent. Kies de variant die jouw kleintje het prettigst vindt! Heeft jouw baby last van darmkrampjes? Ga dan voor een S-vormig babyflesje om krampjes te voorkomen! Kom je er niet uit? Vraag een van onze medewerkers om hulp! Bestel je favoriete flessen direct online of koop ze in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

   Babyflessen aanbieding 

   Het is fijn om altijd schone babyflesjes bij de hand te hebben. Om niet een fortuin aan meerdere babyflessen kwijt te zijn, koop je ze natuurlijk met korting! Zoals bijvoorbeeld een Dr. Brown fles aanbieding, of een Dr. Brown fles voor een scherpe prijs. Houd deze pagina en onze Etos folder goed in de gaten voor mooie babyflessen en Dr. Brown aanbiedingen. Zo kun jij altijd en overal je baby voeden! 

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.