Ga terug naar Baby

Alteya Organics Babyverzorging

6 Resultaten
Alteya Organics

Filters

Filter - Babyverzorging
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

creme
€ 24,95
spray
€ 9,95
lotion
€ 14,95
zalf
€ 19,95
olie
€ 19,95
gel
€ 14,95

Baby verzorgingsproducten kopen

Een baby verzorgen is een grote verantwoordelijkheid waar veel bij komt kijken. Koop daarom de beste baby verzorgingsproducten bij Etos! In ons assortiment vind je niet alleen luiers en babydoekjes, maar bijvoorbeeld ook diverse producten voor in bad, onder de douche en voor de huidverzorging van je kleintje, ook in de zon! Al onze producten zijn dermatologisch getest en pH-neutraal. Daarnaast zijn ze precies afgestemd op de behoefte van jouw baby: ze zorgen voor een goede bescherming en herstellen de vochtbalans van de kwetsbare en zachte babyhuid. Bij Etos verkopen we baby verzorgingsproducten van diverse merken zoals Zwitsal, Pampers en Etos Eigen Merk. Bekijk ons hele assortiment gemakkelijk online en bestel direct! Heb je nog vragen? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en stel ze aan een van onze medewerkers!

Baby verzorgingsproduct aanbieding

Het verzorgen van een baby kan aardig duur worden, omdat je altijd wel luiers of babydoekjes nodig hebt. Om dit toch zo voordelig mogelijk te doen, hebben wij regelmatig speciale baby verzorgingsproduct aanbiedingen voor jouw kleintje. Houd goed deze pagina of onze Etos folder in de gaten voor mooie kortingen. Zo kun jij zorgeloos je baby laten opgroeien!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.