Garnier Baby & kind verzorging voor Baby & kind

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Baby- en kinderverzorgingsproducten kopen

  Een baby verzorgen is een grote verantwoordelijkheid waar veel bij komt kijken. We snappen dat je als ouder alleen maar het beste voor je kindje wil. Koop daarom de beste baby verzorgingsproducten bij Etos! In ons assortiment vind je niet alleen luiers en babydoekjes, maar bijvoorbeeld ook diverse producten voor in bad, onder de douche en voor de huidverzorging van je kleintje, ook in de zon!

  Naast huidverzorging voor baby en kind hebben we ook producten zoals borstels, nagelknippers en wattenstaafjes speciaal voor kleine kinderen.

  Bij Etos verkopen we babyverzorgingsproducten van diverse merken zoals Zwitsal, Bepanthen, Nivea, Inoli, Louis Widmer, Mentho-10, Waterwipes, Sudocrem en ons eigen Etos Merk. Bekijk ons hele assortiment gemakkelijk online en bestel direct!

  Natuurlijke babyverzorging

  De huid van je kindje is kwetsbaar en kan snel geïrriteerd raken, daarom is het belangrijk milde producten te gebruiken.

  Al onze producten zijn dermatologisch getest en pH-neutraal. Daarnaast zijn ze precies afgestemd op de behoefte van jouw baby: ze zorgen voor een goede bescherming en herstellen de vochtbalans van de kwetsbare en zachte babyhuid.

  Bij Etos shop je natuurlijke babyverzorging van merken zoals onder andere Naïf, Weleda, Neutral en Burt's Bees.

  Babyverzorgingsproducten aanbieding

  Het verzorgen van een baby kan aardig duur worden, omdat je altijd wel luiers of babydoekjes nodig hebt. Om dit toch zo voordelig mogelijk te doen, hebben wij regelmatig speciale baby verzorgingsproduct aanbiedingen voor jouw kleintje.

  Houd de Etos-folder en onze online acties in de gaten voor de beste aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld het 2e product voor de helft van de prijs.

  Heb je nog vragen? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.