Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Opvolgmelk kopen

  Borstvoeding is de beste babyvoeding voor je baby, maar er komt een tijd dat je wilt stoppen en overstappen naar opvolgmelk. Opvolgmelk is geschikt voor kindjes van zes maanden en ouder. Of misschien wil je wel borstvoeding met opvolgmelk combineren? Bij Etos vind je opvolgmelk van verschillende merken, zoals Nutrilon, Neolac en Etos Eigen Merk. Liever geen opvolgmelk kopen op basis van koemelk? Probeer dan eens Kabrita opvolgmelk, zij maken hun opvolgmelk namelijk van geitenmelk! Op zoek naar andere babyvoeding? Bekijk dan ook ons assortiment aan babymaaltijden, fruithapjes, flesvoeding, zuigelingenvoeding en babypap

  Heb je nog vragen of wil je liever persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

  Opvolgmelk 2

  Voor kindjes tussen de zes en tien maanden oud is er opvolgmelk 2. Dit is een goede opvolger van flesvoeding of borstvoeding. Je kunt de opvolgmelk ook in combinatie met borstvoeding geven. 

  Opvolgmelk 3

  Is jouw baby 10 maanden of ouder? Dan is opvolgmelk 3 goed voor jouw kleine. 

  Opvolgmelk 4

  Is jouw kindje één jaar? Dan is het tijd voor dreumesmelk, oftewel opvolgmelk 4. 

  Opvolgmelk 5

  Voor peuters, vanaf twee jaar, is er opvolgemelk 5. 

  Opvolgmelk aanbieding

  Betaal jij liever ook niet teveel voor je opvolgmelk? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten. Zo betaal je nooit meer teveel!

  Top

  Wegens drukte in onze webshop, kan de bezorging van je pakketje helaas langer duren

  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.