Alles voor jou bij

Beach blond and beautiful

Blond haar oogt sexy, zorgeloos en zomers. Zo krijg én houd je een gezonde, natuurlijk ogende beach blond look!

Let's go blond!

Zelfs als brunette kun je transformeren tot een blondine. Het bleken van je haar is wel een zorgvuldig klusje. Ga voorzichtig te werk met behulp van onze tips:

 1. Ga voor een natuurlijk resultaat nooit meer dan twee tinten lichter.
 2. Blonderen verandert de haarstructuur. Hierdoor kunnen er verrassende verkleuringen ontstaan. Wees daarom voorzichtig met haar dat al ontkleurd is.
 3. Zie je in de zon een rode glans in je natuurlijke haarkleur? Dan zul je eerst deze rode pigmenten moeten verwijderen. Anders heb je kans op een kanariegele haardos. Kies voor een speciale blonde kleurbehandeling voor haar met een rode gloed.
 4. Ben je een brunette? Dan heb je een sterk blekende oplossing nodig. Laat het ontkleurende haarproduct nooit langer dan 45 minuten intrekken.
 5. Na een ontkleuringsproduct moet je altijd een kleurproduct met natuurtint toevoegen (maximaal kleurhoogte 9).
 6. Ben je al beach blond maar wil je nóg een tikkie blonder? Kies dan voor een blekende haarspray.

Verzorg je beach blonde coupe

Om je zonnige look fris te houden, gebruik je de John Frieda Sheer Blonde Go Blonder-lijn. De verzorgende producten lichten je blonde haar geleidelijk op.

Verzorgplan:

 • Je kunt dagelijks je haar wassen met de Sheer Blonde Go Blonder Lightening Shampoo. Zonder ammoniak of peroxide.
 • Gebruik daarna altijd de Sheer Blonde Go Blonder Lightening Conditioner. Zo voorkom je droog haar.
 • Wanneer je al wat uitgroei hebt maar het nog te vroeg is voor een nieuwe kleurbeurt, gebruik je de Sheer Blonde Go Blonder Lighthening In-shower Lightening Treatment. Na gebruik is je blonde haar weer een stukje opgelicht!

Stylish beach look

Zit jouw haar ook altijd zo lekker nonchalant na een dagje strand? De ultieme beach look creëer je nu ook in een handomdraai thuis.

Met de Etos Sea Salt spray boots je het effect na van een dagje zon en zee. De spray geeft je haar extra textuur en body en creëert zo de de perfecte beach look. Spuit wat in je (bijna) droge haar en kneed er met je hand stoere beach waves in.

150 ml

Een Beauty Astir Award voor onze Sea Salt Spray

Onze Sea Salt Spray heeft de Beauty Astir Award gewonnen in de categorie Haarverzorging! De spray werd in 2017 door een vakkundige beautyjury getest en als beste verkozen. Probeer de spray nu zelf voor maar 4.99!

Stijlvolle rolknot

Een hoge knot staat heel stylish. Handig als je direct na het strand door gaat naar een festival of strandfeestje! Zo maak je deze simpele knot:

 1. Maak met je handen een hoge staart.
 2. Draai de staart in tot een grote streng.
 3. Rol de streng schuin achterop je hoofd tot een knot.
 4. Zet deze vast door er een elastiek omheen te draaien.