Alles voor jou bij

Essie bij Etos

Essie, hét salonmerk uit Amerika, is verkrijgbaar bij Etos! Bekend om haar trendy, elegante en chique kleuren heeft dit merk al de harten van vele vrouwen gestolen en met nieuwe toppers als just the way you arctic en million miles hue zal het dit blijven doen!

Maak je klaar voor de winter met de nieuwe essie winter 2018 collectie

De essie winter collectie 2018 is geïnspireerd door het Noorderlicht en haar polar-izing views. Essie zorgt er deze winter voor dat jij dit spektakel op je nagels kunt creëren en bewonderen. 

Van pearly tot metallic finishes, glow with the flow en laat je verleiden door de prachtige nightlights!

Polar-izing

Een ijzige, lichtroze kleur met een pearly finish. 

Just the way you arctic

Deze lila creamy kleur met een grijze ondertoon neemt je mee naar de noordpool.

Nightlights

Een donkerpaarse kleur die je meeneemt naar de maan en terug.

Hear me aurora

Een tijdloze, donkerrode kleur.

Glow with the flow

Een ontspannende blauwe, pearly kleur.

Million mile hues

Met deze gouden metallic kleur creëer je een spektakel op je nagels!


TREAT, LOVE & COLOR

Treat, Love & Color

Naast de uitgebreide collectie color & care nagellak vind je bij Etos ook de Essie TREAT, LOVE & COLOR. De unieke formule met collageen en kamille extract maakt een base of topcoat overbodig, het is namelijk een kleur en care in één. Deze nagellak zorgt al na 1 week voor sterkere nagels. Het zorgt voor 60% minder splijtende nagels en 35% minder gebroken nagels. Om dit te bereiken is het aan te raden om deze kleur en care nagellak wekelijks aan te brengen. De nagellak komt in drie verschillende dekkingen (sheer, shimmer en cream) en in tien verschillende kleuren. 


Stappenplan

In drie stappen naar mooie nagels

Begin je manicure met een base coat, zoals de essie here to stay om je nagels voor te bereiden en te beschermen voor de nagellak.

Lak je nagels met jouw favoriete kleur uit de essie collectie.

Ga voor een top coat voor de beste finishing touch. De gel setter laat jouw manicure als een professionele gellak ogen. De speed setter zorgt ervoor dat jouw manicure snel droogt.