Alles voor jou bij

Tiger balm to the rescue!

Tiger Balm, ook wel tijgerbalsem genoemd, staat vooral bekend om het verlichten van spierpijn. Maar wist je dat dit smeersel ook heel handig is om andere probleempjes op te lossen?

Your hot best friend

Beginnende keelpijn

Voel je een beginnende keelpijn opkomen? Breng een beetje tijgerbalsem aan op de huid rondom je keel en nek voordat je gaat slapen. Laat het een nachtje intrekken en je zal merken dat je beginnende keelpijn de volgende ochtend een stuk minder is. Aangezien je wilt dat de balsem op je huid blijft zitten en niet in je beddengoed verdwijnt, kan je een sjaaltje omdoen. Voorkomt ook meteen (rode) vlekken, wel zo fijn.

Hatsssjoe!

Een neus die helemaal dicht zit, pijnlijke traanogen en een schrale neus van al het snuiten: tijdens de koude wintermaanden ontkom je bijna niet aan een fikse verkoudheid. Naast zakdoeken is tijgerbalsem je beste vriend! Verstopte neus? Smeer een heel klein beetje (less is more) tijgerbalsem op je neusbrug en onder je neus. Dit helpt je vrijer te kunnen ademen. Let op: doe dit niet als je huid door het vele neussnuiten al beschadigd is!

Hoofdpijn

Tijgerbalsem kan je ook helpen bij hoofdpijn, vooral als deze komt door teveel spanning en stress. Smeer een klein beetje tijgerbalsem op je voorhoofd en je slapen.

On the go

Heb je last van reisziekte of ben je wel eens zeeziek? Smeer een klein beetje tijgerbalsem op je lippen om misselijkheid tegen te gaan.

Cold feet

Koude voetjes in de wintermaanden? Smeer je voeten in met tijgerbalsem! Het stimuleert je bloedsomloop.

Spierpijn

Heb je fanatiek gesport en voel je de volgende dag spierpijn? Tijgerbalsem is je redding. Breng een beetje tijgerbalsem aan op de pijnlijke plekken. Wrijf het in met ronddraaiende bewegingen totdat de balsem in de huid is ingetrokken. Vergeet niet je handen goed te wassen na gebruik.

Weg met luchtjes!

Ruiken je winterschoenen muf en vies? Tip: zet een geopend potje tijgerbalsem in iedere schoen. Geen vieze zweetluchtjes meer!

Plakt niet

Ken je dat? Je hebt net iets nieuws gekocht maar de stickers zitten er nog op? Smeer een beetje tijgerbalsem op de productsticker en je kan 'm gemakkelijker lostrekken.

Laat los

Heb je iets in huis geverfd maar zijn je handen er niet vlekkeloos vanaf gekomen? Tijgerbalsem will do the trick! Breng een beetje aan op de verfspatten en met een oude (thee)doek wrijf je in no time de verf van je handen.