Alles voor jou bij

L'Oréal True Match

True Match foundation is de #1 foundation van Nederland! Deze foundation matcht perfect met de kleur en textuur van de huid: voor een perfect egale huid zonder maskereffect. True Match foundation is vanaf nu beschikbaar in 20 kleuren. Van heel lichte, tot donkere kleuren, voor iedereen hebben wij de perfecte foundation match.

Elke huid heeft een uniek verhaal. Voor elke huid is er een True Match.

Lees hieronder de unieke verhalen van vrouwen die hun True Match vonden.

Colette Kanza,

Model

"Ik ben heel erg blij met mijn egale huid en eigenlijk heb ik niet veel nodig qua make-up. Toch vind ik het leuk om mezelf op te maken. De True Match foundation 10W maakt mijn huid helemaal perfect en is heel erg natuurlijk! Je merkt niet eens dat ik foundation op heb."

Vera Camilla,

Beautyblogger @VeraCamilla

"Ik heb een hele lichte huid, waardoor het ontzettend lastig is in de drogist een lichte kleur foundation met neutrale ondertoon te vinden. Ik ben dan ook heel blij dat True Match er nu in 20 kleuren is! 1N past perfect bij mij."

Serena Verbon,

Beautyblogger @BeautyLab

"Mijn moeder komt uit Indonesië, mijn vader uit Nederland, dus mijn huid is getint met een gele ondertoon. Het is lastig om een foundation te vinden die echt een gelere, warme ondertoon heeft en betaalbaar is. Met de True Match foundation 4W maak ik mijn huid mooi egaal en kan ik de aandacht op mijn ogen focussen."

Shaima Sleiman,

Beautyblogger @Lepetitbeirut

"Een flawless huid is erg belangrijk op mijn foto's. De juiste kleur foundation kan heel veel veranderen in je make-up game. Daarom ben ik ontzettend blij met mijn perfecte match in 3W! Deze kleur past perfect bij mijn huid."

Anna-Alicia Sklias,

Danseres en ambassadrice Free a Girl

"Als danseres en presentatrice sta ik vaak voor een camera en is het belangrijk dat mijn huid er egaal, mat en toch fris uitziet. Met True Match 5W bereik ik dit resultaat, zonder een dikke laag make-up die onnatuurlijk oogt."

Angela Onuoha,

Beautyblogger @Curlbellaa

"Als meisje met een kleurtje is het lastig om de juiste foundation kleur te vinden met een natuurlijk resultaat. True Match W8 geeft mij een natuurlijke glowy dekking zonder er vettig uit te zien. Beauty lover: zoek niet verder en ga naar Etos voor jouw True Match!"

Verkrijgbaarheid

De producten van L'Oréal True Match zijn bij een geselecteerd aantal Etos-winkels verkrijgbaar.

 

Meer weten over foundation? Check dan onze uitgebreide foundation pagina!