Alles voor jou bij

Louis Widmer

Louis Widmer, het Zwitserse, farmaceutisch familiebedrijf dat naast geneesmiddelen ook dermatologische huidverzorging produceert, is nu verkrijgbaar bij Etos! Dit top merk heeft verschillende productlijnen, afgestemd op de verschillende huidtypes. Ook voor jouw huid dus!

Wat houdt dermatologische huidverzorging in?

Dermatologische huidverzorging houdt met name in dat er alleen bestanddelen worden gebruikt die in de dermatologie ook bekend staan als werkzaam. Daarnaast is het belangrijk om deze bestanddelen - met een bewezen werking - in een concentratie te gebruiken die ook daadwerkelijk iets doet voor je huid. Tot slot is het juiste emulsietype belangrijk; de actieve bestanddelen moeten dáár in je huid komen, waar ze hun werking het beste kunnen doen. Je kunt er dus op vertrouwen dat als je een product op de juiste manier gebruikt, je huid er echt beter van wordt. Of het nu gaat om een extreem droge en gevoelige huid, puistjes, anti-ageing of zonproducten.

Louis Widmer heeft producten voor je complete gezichts- en lichaamsverzorging. Daarnaast heeft Louis widmer geschikte zonbescherming voor iedereen. Verzorgend, hydraterend, waterbestendig, licht geparfumeerd of zonder parfum, er is voor elk wat wils! Alle producten van Louis Widmer zijn van dezelfde hoge kwaliteit en ook heel betaalbaar. Het beste is natuurlijk om zelf, op je eigen huid, Louis Widmer te ervaren. Zo kun je zelf ontdekken hoe het aanvoelt, hoe snel de producten intrekken en natuurlijk wat het met en voor je huid doet. Kom daarom snel naar jouw Etos-winkel voor een proefje, afgestemd op jouw huidtype. Onze medewerkers kunnen je er alles over vertellen en helpen je graag!


BELANGRIJKE KENMERKEN

  • Alle producten zijn met en zonder parfum verkrijgbaar
  • Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest droge en gevoelige huid
  • Voor elke behoefte is er een product
  • Alle producten zijn hypo-allergeen, niet-comedogeen en parabenen vrij
  • Louis Widmer doet geen dierproeven (zie ook www.proefdiervrij.nl)
  • Louis Widmer werkt samen met huidtherapeuten en dermatologen

Verkrijgbaarheid

De producten van Louis Widmer zijn bij een geselecteerd aantal Etos-winkels verkrijgbaar.

Gezichts- en lichaamsverzorging

Zonbescherming
Doeltreffende zonneproducten voor elk huidtype

Anti-ageing
Vervaagt fijne rimpeltjes

Remederm
Intensieve verzorging voor de zeer droge huid

Skin Appeal
Reken voorgoed af met puistjes en onzuiverheden

Widmer Dermatologica
Pakt doeltreffend eelt en acne aan