Alles voor jou bij

Maybelline bij Etos

Bij Maybelline kun je terecht voor al je makeup. Van concealer voor een frisse blik, tot shiny lipsticks en een boosting wimperserum. Je shopt de uitgebreide Maybelline collectie in de Etos-winkels. 
 

Fit Me concealer

Frisse blik

De Fit Me concealer zorgt ervoor dat oneffenheden verleden tijd zijn en geeft je een frissere blik. Donkere kringen en kleine onzuiverheden worden verdoezeld door deze concealer. De Fit Me concealer is in zes kleuren te verkrijgen en deze kleuren passen zich aan jouw huid aan. Zo is er altijd een fit met je huid en oogt de concealer natuurlijk. Tip: vervaag de concealer zachtjes met je vinger door te deppen, zodat deze mooi blend met je huid. De concealer is perfect te combineren met de Fit Me foundation en poeder. 

Per stuk

Shine Compulsion lipstick

Shiny lippen

Met de Color Sensational Shine Compulsion lipsticks geef jij jouw lippen een intense kleur en mooie glanzende finish. De formule van de lipstick bevat 60% reflecterende oliën die voor deze mooie glans zorgen. Naast dat jouw lippen een shiny kleur krijgen worden ze dus ook nog verzorgd. De lipsticks is in vijf verschillende kleuren te verkrijgen. Van nude of rood tot roze en paarse tinten. De lipstick droogt niet uit en voelt comfortabel aan op de lippen. 

Per stuk

Lash sensational serum

Boost je wimpers

Met het Lash Sensational serum, verrijkt met vitamines, geef jij jouw wimpers een boost. Na 4 weken zullen je wimpers er voller en dikker uitzien*. Het serum is makkelijk toe te voegen aan je routine, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds. Breng het product aan voordat je je mascara aanbrengt of nadat je ‘s avonds je ogen hebt gereinigd. Combineer het serum met een van de Lash Sensational mascara’s voor een optimaal effect.

* Consumententest, na gebruik van het serum 2 keer per dag gedurende 4 weken, 65 vrouwen.

Per stuk