Alles voor jou bij

Maybelline bij Etos

Bij Etos vind je prachtige make-up merken en ook Maybelline mag in dit rijtje. Of je nou zoekt naar de perfecte matte lipstick, een fluffy en zachte wimperlook of een prachtige highlighter, je vindt de uitgebreide Maybelline collectie in de Etos-winkels.

Fluffy lashes

Een zachte en fluffy wimperlook creëren? Dat kan nu met de Maybelline Total Temptation. De creamy formule bevat een hoog wax gehalte waardoor de mascara niet hard wordt. Met de Maybelline Total Tempation kun je meerdere lagen aanbrengen waardoor jij nóg meer controle hebt over het volume van je wimpers. En er is niet alleen aan de look gedacht; Total Temptation bevat kokosextract waardoor jouw wimpers ook nog een lekker geurtje krijgen!

per stuk

Powder matte lips

Niet zo’n fan van glanzende lippen? Met de nieuwe Color Sensational Powder Mattes zorg je voor prachtige matte lippen. Deze matte lipstick is een uitstekende tegenhanger van jouw gehighlighte jukbeenderen. De Color Sensational Powder Mattes zijn op basis van olie waardoor je geen droge lippen krijgt maar wel een prachtig mat resultaat.

per stuk

Metallic Glow

Een highlighter mag natuurlijk niet ontbreken in je make-up la. De Master Chrome is een highlighter met een sterke pigmenterende en rijke formule waarbij de metallic parels zorgen voor een intens resultaat. De Master Holographic heeft een rijke formule met een dimensionaal effect. Doordat twee verschillende parels samen zijn gevoegd krijg je een holographische glow.

per stuk