Alles voor jou bij

Real Techniques Originals bij Etos

Goede make-up is belangrijk, maar goede make-up tools zijn misschien nog wel belangrijker! Daarom verkoopt Etos de make-upkwasten van Real Techniques. Dit zijn hoge kwaliteit kwasten voor een totale make-uplook. Ze zijn multifunctioneel en herkenbaar aan de prachtige oranje, paarse en roze kleuren.

Powder brush

Powder Brush

De Powder Brush is een enorm grote en zachte kwast, een musthave. Gebruik hem in combinatie met poeder make-up voor een vlekkeloos gebruik en een gelijkmatig resultaat. Ook te gebruiken voor bijvoorbeeld bronzer op je gezicht en lichaam voor een zonnige gloed.

Expert face brush

Expert Face Brush

De stevigheid en breedte van de Expert Face Brush is uitermate geschikt voor het blenden van foundation. Een musthave kwast voor jouw make-up! Je kunt de kwast ook gebruiken voor bronzers, blushes en poeders.

Expert concealer brush

Expert Concealer Brush

De Expert Concealer Brush is essentieel voor het aanbrengen en blenden van concealer boven en onder je ogen. De kleine, ronde brush zorgt voor een natuurlijke look en werkt fijn in gebruik met concealers op basis van crème of vloeistof. De Expert Concealer Brush is ook perfect voor het contouren van je neus.

Flawless base set

Flawless Base Set

De ultieme set voor de basis make-up bevat 4 brushes en een brush cup. Detailer Brush, voor het nauwkeurig aanbrengen van bijvoorbeeld concealer en/of lipstick. Buffing Brush, voor het aanbrengen van minerale poeder of minerale foundation. Contour Brush, voor het aanbrengen van highlighter of bronzer. Vierkante Foundation Brush voor het aanbrengen van foundation en/of contour make-up. Brush cup, een mooie stylish houder voor je make-up kwasten.

Eyes that have it all Eyes that have it all: Paars

Een make-uplook is niet compleet zonder een betoverende, intense ooglook. Dit creëer je met de paarse make-upkwasten voor de ogen. De oogkwastjes zijn verkrijgbaar per duoset (Eye Shade & Blend of Eye Smudge & Diffuse) of compleet in de Enhanced Eye Set. Deze set bestaat uit vier oogkwastjes, een kammetje voor je wimpers én een brush cup!

Eye shade and blend

Eye Shade & Blend 

De Eye Shade + Blend kwasten zijn speciaal ontworpen voor het eenvoudig aanbrengen van twee kleuren oogschaduw. Creëer met de Base Shadow Brush en de Deluxe Crease Brush oneindig veel looks voor overdag en 's avonds! Het beste te gebruiken voor oogschaduwen op poeder- of crèmebasis.

Eye smudge & diffuse

Eye Smudge & Diffuse

Met de Eye Smudge + Diffuse brushes creëer je in een handomdraai zwoele, smokey eyes. Gebruik de kwastjes in combinatie met oogschaduw en oogpotlood. Gebruik de Smudge Brush en de Precision Smudge Brush voor het blenden en blurren van poeder en creams langs de wimperlijn. Gebruik de Bonus Sharpener voor de meest nauwkeurige lijntjes rondom je ogen.

Enhanced eye set

Enhanced Eye Set

Een complete set met vijf brushes voor een betoverende ooglook. Een Medium Shadow Brush met vlak aflopende haartjes waarmee je zachtjes poeder en/of creamy oogschaduw kunt aanbrengen en blenden. De Essential Crease Brush heeft een zacht, toelopend design om moeiteloos poeder of crème aan te brengen. De Fine Liner Brush is dé ultieme kwast voor het nauwkeurig aanbrengen van vloeibare of creamy eyeliner. De Shading Brush is een kwast met korte, dicht op elkaar staande haartjes waarmee je oogschaduw heel gelijkmatig kunt aanbrengen. De Lash Separator is een metalen kammetje dat mascara klontjes verwijdert. Brush cup, voor het stylish opbergen van je brushes.

Roze lijnFinish the look: Roze

Maak je look af met de roze make-upkwasten, geschikt voor dé finishing touch van bijvoorbeeld blush, contourmake-up of highlighter. Finish je look met de Stippling Brush, Blush Brush, Setting Brush of de Sculpting Brush. Kun je geen keuze maken? Met de Sculpting Set (drie unieke brushes en een brush cup) ben je altijd ready to go.

Stippling brush

Stippling Brush

De Stippling Brush bevat twee soorten vezels en is daarmee hét geheim om je make-up goed en dekkend aan te brengen. De kwast bevat twee soorten haartjes en lengtes voor een zijdezacht en volledig resultaat. Breng make-up aan met de witte haartjes en blend het geleidelijk in met de zwarte haartjes.

Blush brush

Blush Brush

Contour en vorm je wangen voor een vlekkeloos en geblend resultaat. De Blush Brush is niet alleen gemaakt voor het aanbrengen van een subtiele blush, de kwast werkt ook uitstekend met bronzers en poeders. De Blush Brush in combinatie met een goede blush geeft een subtiele glow op de appeltjes van je wangen.

Setting brush

Setting Brush

De fijne Setting Brush is dé sleutel tot het finishen van iedere look! Met de kwast breng je heel precies de juiste hoeveelheid make-up aan op je gezicht. Ideaal in gebruik met poeders, highlighters of crèmes. Met precisie gevormd voor het beste resultaat!

Sculpting brush

Sculpting Brush

De Sculpting Brush heeft een platte en brede kop, speciaal ontworpen voor het creëren van contouring. Breng diepte aan op je gezicht met behulp van deze kwast. Ideaal in gebruik met contourproducten op crème- of vloeibare basis. Een musthave voor het versterken en vormen van jouw gezicht!

Sculpting set

Sculpting Set

Accentueer je favoriete gezichtsdelen, creëer contouren voor extra diepte of verbeter simpelweg je natuurlijke gezichtsstructuur met deze Sculpting Set. Met lichte en donkere make-uptinten biedt deze set de flexibiliteit om je look te veranderen. De set bevat drie brushes en een brush cup voor het stylish opbergen van je brushes. De Sculpting Brush is een brede, hoekige kop speciaal ontworpen voor het creëren van fijne contouren. Met de Fan Brush veeg je zachtjes poeder op je gezicht en verwijder je overtollige make-up. De Setting Brush is dé sleutel tot het finishen van je look door het aanbrengen van bijvoorbeeld setting powder of highlighter.


Real Techniques Miracle Sponges

Miracle Diamond Sponge

Miracle Diamond Sponge

Een uniek design om met meerdere producten make-up aan te brengen op verschillende delen van je gezicht. Gebruik de spons vochtig voor een gloed of droog voor een volledige dekking van make-up. Geen één spons is hetzelfde als de Miracle Diamond Sponge: elke spons heeft een uniek marmeren design.

Miracle Complexion Sponge

Miracle Complexion Sponge

Deze veelzijdige nummer make-upspons is speciaal ontworpen om make-up te blenden voor een gladde finish. Gebruik de spons vochtig voor een gloed of droog voor een volledige dekking van je make-up. De spons is ideaal in gebruik bij vloeibare foundation. Gebruik de ronde zijdes voor het blenden van de grote oppervlakten van je gezicht en gebruik het puntje van de spons voor de dekking van vlekjes en/of onzuiverheden. Voor het contouren rondom je ogen en neus gebruik je de platte zijde van de spons.