Alles voor jou bij

Real Techniques Originals bij Etos

Goede make-up is belangrijk, maar goede make-up tools zijn misschien nog wel belangrijker! Daarom verkoopt Etos de make-upkwasten van Real Techniques. Dit zijn hoge kwaliteit kwasten voor een totale make-uplook. Ze zijn multifunctioneel en herkenbaar aan de prachtige oranje, paarse en roze kleuren.

Powder brush

Powder Brush

De Powder Brush is een enorm grote en zachte kwast, een musthave. Gebruik hem in combinatie met poeder make-up voor een vlekkeloos gebruik en een gelijkmatig resultaat. Ook te gebruiken voor bijvoorbeeld bronzer op je gezicht en lichaam voor een zonnige gloed.

Expert face brush

Expert Face Brush

De stevigheid en breedte van de Expert Face Brush is uitermate geschikt voor het blenden van foundation. Een musthave kwast voor jouw make-up! Je kunt de kwast ook gebruiken voor bronzers, blushes en poeders.

Expert concealer brush

Expert Concealer Brush

De Expert Concealer Brush is essentieel voor het aanbrengen en blenden van concealer boven en onder je ogen. De kleine, ronde brush zorgt voor een natuurlijke look en werkt fijn in gebruik met concealers op basis van crème of vloeistof. De Expert Concealer Brush is ook perfect voor het contouren van je neus.

Flawless base set

Flawless Base Set

De ultieme set voor de basis make-up bevat 4 brushes en een brush cup. Detailer Brush, voor het nauwkeurig aanbrengen van bijvoorbeeld concealer en/of lipstick. Buffing Brush, voor het aanbrengen van minerale poeder of minerale foundation. Contour Brush, voor het aanbrengen van highlighter of bronzer. Vierkante Foundation Brush voor het aanbrengen van foundation en/of contour make-up. Brush cup, een mooie stylish houder voor je make-up kwasten.

Eye smudge & diffuse

Complexion Blender Brush

Prep and prime! De Real Techniques Complexion Blender Brush heeft een unieke swirl vorm voor het blenden van skin care producten met je favoriete make-up voor een zachte en natuurlijke look. De haren van de make-upkwast hebben twee verschillende lengtes waardoor je make-up kunt opbouwen voor een gelijke finish. Maak ronddraaiende bewegingen om moisturizers, primers of serums te blenden met foundation, concealers of bb/cc-crèmes. Het resultaat? Een mooie, zachte en lichte dekking van jouw skin care én make-upproducten in één!

Eyes that have it all Eyes that have it all: Paars

Een make-uplook is niet compleet zonder een betoverende, intense ooglook. Dit creëer je met de paarse make-upkwasten voor de ogen. De oogkwastjes zijn verkrijgbaar per duoset (Eye Shade & Blend of Eye Smudge & Diffuse) of compleet in de Enhanced Eye Set. Deze set bestaat uit vier oogkwastjes, een kammetje voor je wimpers én een brush cup!

Eye Shade & Blend 

De Eye Shade + Blend kwasten zijn speciaal ontworpen voor het eenvoudig aanbrengen van twee kleuren oogschaduw. Creëer met de Base Shadow Brush en de Deluxe Crease Brush oneindig veel looks voor overdag en 's avonds! Het beste te gebruiken voor oogschaduwen op poeder- of crèmebasis.

Enhanced eye set

Enhanced Eye Set

Een complete set met vijf brushes voor een betoverende ooglook. Een Medium Shadow Brush met vlak aflopende haartjes waarmee je zachtjes poeder en/of creamy oogschaduw kunt aanbrengen en blenden. De Essential Crease Brush heeft een zacht, toelopend design om moeiteloos poeder of crème aan te brengen. De Fine Liner Brush is dé ultieme kwast voor het nauwkeurig aanbrengen van vloeibare of creamy eyeliner. De Shading Brush is een kwast met korte, dicht op elkaar staande haartjes waarmee je oogschaduw heel gelijkmatig kunt aanbrengen. De Lash Separator is een metalen kammetje dat mascara klontjes verwijdert. Brush cup, voor het stylish opbergen van je brushes.

Roze lijnFinish the look: Roze

Maak je look af met de roze make-upkwasten, geschikt voor dé finishing touch van bijvoorbeeld blush, contourmake-up of highlighter. Finish je look met de Stippling Brush, Blush Brush, Setting Brush of de Sculpting Brush. Kun je geen keuze maken? Met de Sculpting Set (drie unieke brushes en een brush cup) ben je altijd ready to go.

Stippling brush

Rebel Edge Trio brush

De nieuwe Rebel Edge Trio van Real Techniques is edgy, vernieuwend en ready to rock your look! De unieke brush heads lopen extreem schuin af en maken je look rebels. Gebruik de set verticaal om je look te definiëren en contouren of horizontaal om je make-up flawless in te blenden. Gebruik de Rebel Edge Broad Brush voor het blenden van (poeder) foundation of bronzer op je gezicht. Pak daarna de Rebel Edge Medium Brush voor de wangen en aanbreng van highlighter of blush. Tot slot de Rebel Edge Fine Brush waarmee je door zijn precieze vorm de juiste ooglook kunt creëren. De set geeft je meer controle over de aanbreng van make-up dan ooit tevoren… Set your make up free!

Blush brush

Blush Brush

Contour en vorm je wangen voor een vlekkeloos en geblend resultaat. De Blush Brush is niet alleen gemaakt voor het aanbrengen van een subtiele blush, de kwast werkt ook uitstekend met bronzers en poeders. De Blush Brush in combinatie met een goede blush geeft een subtiele glow op de appeltjes van je wangen.

Setting brush

Setting Brush

De fijne Setting Brush is dé sleutel tot het finishen van iedere look! Met de kwast breng je heel precies de juiste hoeveelheid make-up aan op je gezicht. Ideaal in gebruik met poeders, highlighters of crèmes. Met precisie gevormd voor het beste resultaat!

Sculpting brush

Sculpting Brush

De Sculpting Brush heeft een platte en brede kop, speciaal ontworpen voor het creëren van contouring. Breng diepte aan op je gezicht met behulp van deze kwast. Ideaal in gebruik met contourproducten op crème- of vloeibare basis. Een musthave voor het versterken en vormen van jouw gezicht!

Sculpting set

Sculpting Set

Accentueer je favoriete gezichtsdelen, creëer contouren voor extra diepte of verbeter simpelweg je natuurlijke gezichtsstructuur met deze Sculpting Set. Met lichte en donkere make-uptinten biedt deze set de flexibiliteit om je look te veranderen. De set bevat drie brushes en een brush cup voor het stylish opbergen van je brushes. De Sculpting Brush is een brede, hoekige kop speciaal ontworpen voor het creëren van fijne contouren. Met de Fan Brush veeg je zachtjes poeder op je gezicht en verwijder je overtollige make-up. De Setting Brush is dé sleutel tot het finishen van je look door het aanbrengen van bijvoorbeeld setting powder of highlighter.


Real Techniques Miracle Sponges

Miracle Diamond Sponge

Miracle Body Complexion Sponge 

De Real Techniques Miracle Body Complexion Sponge zorgt niet alleen voor een perfecte aanbreng en blending van make-up op het gezicht, maar ook op het lichaam. Deze sponge is speciaal ontworpen voor de rondingen van je lichaam en door zijn grote vorm ontstaat er een mooie dekking over een groter oppervlak. Het kan gebruikt worden voor een perfecte blending van bijvoorbeeld foundation, bronzer en body make-up. 

Miracle Complexion Sponge

Miracle Complexion Sponge

Deze veelzijdige nummer make-upspons is speciaal ontworpen om make-up te blenden voor een gladde finish. Gebruik de spons vochtig voor een gloed of droog voor een volledige dekking van je make-up. De spons is ideaal in gebruik bij vloeibare foundation. Gebruik de ronde zijdes voor het blenden van de grote oppervlakten van je gezicht en gebruik het puntje van de spons voor de dekking van vlekjes en/of onzuiverheden. Voor het contouren rondom je ogen en neus gebruik je de platte zijde van de spons.