Alles voor jou bij

Snelle make-up

Zonder make-up de deur uit omdat je weinig tijd hebt? Dat is echt niet nodig. Etos heeft voor jou een paar tips om snel je make-up aan te brengen.

Eén minuut

Je hebt je verslapen. Nu heb je écht geen tijd om make-up aan te brengen. Maar toch ga je liever niet zonder make-up de deur uit. Gelukkig kun je er in één minuut ook goed uitzien.

De blikvangers in je gezicht zijn je ogen en je mond. Je ogen uitgebreid opmaken kost te veel tijd, dus gebruik je alleen een zwarte mascara. Mascara verlengt, kleurt en krult je wimpers en geven je ogen toch de nodige uitdrukking. En het kost maar 15 seconden om aan te brengen.

Spendeer je laatste 45 seconden aan je mond. Kies voor een opvallende kleur, zodat je er toch opgemaakt uitziet.
Onderstaande producten zijn perfect voor deze basislook. Je vindt deze producten bij een Etos-winkel bij jou in de buurt.

  • Etos volume mascara. Voor indrukwekkend en langdurig volume.
  • Etos color care lipstick Vampire Kiss

Vijf minuten

Heb je 's ochtends niet meer dan vijf minuten? Of heb je gewoon geen zin om meer tijd aan je make-up te besteden? Vijf minuten is net genoeg om er helemaal verzorgd uit te zien. Binnen die tijd zorg je voor een egale huid, stralende ogen en glanzende lippen.

Voor een mooie, egale huid kies je een foundation die goed bij jouw huid past. Daarna een beetje mascara, lipstick of lipgloss en je ziet er weer stralend uit.
Onderstaande producten zijn perfect voor deze look. Je vindt deze producten bij een Etos-winkel bij jou in de buurt.

  • Etos BB cream. Voor een ultra naturel resultaat met verzorgende en huidverbeterde eigenschappen.
  • Etos highshine lipgloss. Binnen no time glanzende lippen.

Tien minuten

Tien minuten is precies genoeg voor een perfecte make-up. Gebruik een concealer om kringen en onregelmatigheden in je gezicht te camoufleren. Daarna een foundation in de kleur van je huid. De concealer kan je trouwens ook gebruiken na het opdoen van je foundation. De finishing touch is natuurlijk een mooie blush powder voor een frisse uitstraling.

Laat je ogen echt spreken met een eyeliner en daarna lekker veel mascara. Voor je lippen kies je een lipliner in de kleur van de lipstick. Heb je plannen om 's avonds nog uit te gaan? Met een beetje glanspoeder op je wenkbrauwbot, jukbeenderen en decolleté maak je van de dagmake-up snel een avondmake-up.
Onderstaande producten zijn perfect voor deze mooie look. Je vindt deze producten bij een Etos-winkel bij jou in de buurt.

  • Etos beautiful blush. Met een van de zes prachtige kleuren creëer je een natuurlijke, frisse en gezonde blos.
  • Etos eyeshadow palette smokey eyes. Hier maak je met gemak de mooiste smokey eyes mee.