Alles voor jou bij

Colorful eyes met Etos

Maak kennis met Etos' oogmake-up. Veel verschillende kleuren, een topkwaliteit en dat - heel belangrijk natuurlijk - voor het zachte prijsje dat je van Etos gewend bent. Ontdek de Eyeshadow Primer die ervoor zorgt dat je oogschaduw perfect blijft zitten. Met de oogmake-up van Etos creëer je de mooiste looks!

Eyebrow palette

In dit wenkbrauwpalet zitten twee poeders - een donkere en een lichte - en een wax. De donkere poeder gebruik je aan het einde van de wenkbrauw en de lichte kleur aan het begin, om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te creëren. De gekleurde wax is om te fixeren. Verkrijgbaar in de kleuren Taupe en Brown.

Eyeshadow primer illuminating

Deze speciale primer voorkomt dat oogschaduw in de lijntjes gaat zitten en houdt je oogmake-up langdurig op zijn plaats. Maakt tevens de kleur van je oogschaduw intenser en geeft een illuminating finish.

Eyeshadow primer

De Etos Eyeshadow primer is de perfecte basis voor het aanbrengen van oogschaduw. Deze primer zorgt ervoor dat de oogschaduw niet in de lijntjes van je oog trekt en netjes op zijn plek blijft. De hoeveelheid is makkelijk te doseren door de handige verpakking. Je hebt namelijk maar een heel klein beetje nodig.

Eyebrow powder

Met de Etos Eyebrow powder creëer je mooie en natuurlijke wenkbrauwen. Het wenkbrauwpoeder hecht zich mooi tussen de haartjes en blijft goed zitten. Voor een perfect resultaat gebruik je na het aanbrengen van het poeder de Etos Eyebrow gel.

Verkrijgbaar in de kleuren Blonde, Taupe en Dark.

Tip: breng een mooie highlighter onder je wenkbrauwen aan om deze meer naar voren te laten komen.

Eyebrow gel

Met de Eyebrow gels van Etos zijn je wenkbrauwen altijd in shape. De gels klonteren niet en houden de haartjes op hun plek. Kies voor de clear variant die bij iedere kleur wenkbrauw past of kies voor de kleur brown wanneer je de wenkbrauwen op een subtiele manier wil kleuren.

Verkrijgbaar in de kleuren Clear en Brown.

Tip: gebruik voor het inkleuren van de wenkbrauwen de Eyebrow powder. Breng daarna de haartjes in shape met de Eyebrow gel clear.

Eyeliner black

De liquid Eyeliner van Etos is perfect voor het maken van strakke lijnen. Door de applicator maak je gemakkelijk de mooiste wings. De intens zwarte kleur blijft lang zitten, zodat jij de dag met een perfecte wing doorkomt.

Tip: het perfecte lijntje creëren? Trek korte streepjes en houd de eyelinerpen horizontaal.