Alles voor jou bij

Etos make-up brushes

Een stralende look in een handomdraai. Met de kwasten van Etos kun je dat nu heel gemakkelijk zelf. Wij leggen je uit hoe je al deze kwasten gebruikt.

Powder brush

Door het grote formaat kun je snel een groot oppervlak afpoederen. Ideaal als je haast hebt. Geschikt voor alle soorten poeder, zowel compact als los. De losse haren zorgen voor een natuurlijk effect.

How to
Dip de kwast in de poeder en breng in ronddraaiende bewegingen over de foundation aan.

Etos Compact powder, in 8 kleuren, € 4.99

Kabuki brush

Ideaal voor op reis, want deze brush met korte steel past in iedere make-up- of handtas. De Kabuki is geschikt voor het aanbrengen van allerlei poeders, zoals face powders, bronzer en blush.

How to
Breng in ronddraaiende bewegingen aan op de gewenste plekken van het gezicht.

Etos Bronzer, in 2 kleuren, € 4.99

Blush brush

Klein penseel voor het aanbrengen van blush. Het kleine kwastje voorkomt dat er te veel poeder gebruikt wordt. Door de schuine vorm glijdt het goed langs de contouren van het gezicht.

How to
Breng aan op de huid in kleine ronddraaiende bewegingen.

Etos Blush, in 6 kleuren, € 3.99

Highlight brush

Geschikt voor het highlighten van strategische plekken op het gezicht. De lichte puntvorm maakt ook de kleinere delen van het gezicht gemakkelijk bereikbaar.

How to
Breng een kleine hoeveelheid highlighting poeder aan op de gewenste plek in deppende bewegingen.

Etos Highlighting powder, in 2 kleuren verkrijgbaar, € 4.99

Buffer brush

De ideale brush voor het aanbrengen van foundation. De compacte vorm zorgt ervoor dat de foundation gelijkmatig in de huid trekt. Het resultaat? Een mooi en natuurlijk photoshop-effect.

How to
Breng aan op de huid in ronddraaiende bewegingen.

Etos Ultra light foundation, € 6.99

Stippling brush

Een handig penseel met zowel lange als korte haren voor een perfecte, egale dekking. Zeer geschikt voor de onregelmatige huid.

How to
'Stippel' de foundation lichtjes op je gezicht, verdeel hem daarna in ronddraaiende bewegingen over de huid.

Etos Skin hydrating foundation, € 6.99.*
* Verkrijgbaar in grotere Etos-winkels.

Foundation brush

Door het platte penseel uitermate geschikt voor vloeibare foundation. De vorm glijdt perfect langs de contouren van het gezicht en zorgt voor een super egaal resultaat.

How to
Breng aan op de huid met één kant van het penseel. Verdeel daarna met strijkende bewegingen over het gezicht voor een streeploos resultaat.

Etos Ultra light foundation, in 8 kleuren verkrijgbaar, € 6.99

Eyeshadow brush

Met brush L breng je gemakkelijk een basiskleur aan over de oogleden of highlights onder de wenkbrauwen. Met brush S breng je vervolgens gericht de oogschaduw aan. Handig voor het aanbrengen van een contrastkleur.

How to
Aanbrengen in deppende bewegingen en vervolgens vervagen voor een natuurlijk effect.

Etos Eyeshadow palette, in 4 kleuren verkrijgbaar, € 6.99

Blending brush

Door de lange, losse haren is deze brush heel geschikt voor het vervagen van al aangebrachte oogschaduw. Ook handig te gebruiken voor het heel subtiel en licht aanbrengen van een kleur.

How to
Blend de aangebrachte kleuren door met snelle links-rechtsbewegingen over de kleur te gaan.

Etos Eyeshadow palette, in 4 kleuren verkrijgbaar, € 6.99

Eyeliner brush

Door de schuin afgesneden vorm van het penseel is deze brush ideaal voor het creëren van een winged eyeliner. Geschikt voor het aanbrengen van zowel vloeibare als crème/gel eyeliner.

How to
Breng aan in korte streepjes tot aan het einde van de oogrand. Zet een punt waar de wing moet eindigen. Verbind ten slotte de stip met de eyeliner op de oogrand.

Crease brush

Door de kleine ronde vorm van de brush kun je gericht oogschaduw aanbrengen in de arcadeboog en onder de wimperrand. De brush is ook heel geschikt om oogpotlood en eyeliner uit te blenden.

How to
Dip de punt in de oogschaduw en breng een kleine hoeveelheid aan op de gewenste plek.

Etos Eyeshadow mono, in 12 kleuren verkrijgbaar, € 2.99

Brow brush

Door het korte en schuin afgesneden haar is het penseel erg geschikt voor het aanbrengen van wenkbrauwpoeders en crèmes. Door de vorm kun je zowel extra haartjes bijtekenen als de wenkbrauwen helemaal invullen.

How to
Breng aan met korte streepjes tussen de wenkbrauwharen voor een natuurlijk effect.


Brush Basics

Keep it clean!

De Etos brushes voelen zacht aan en blijven mooi in vorm. Om de kwaliteit te behouden is een goede reiniging belangrijk. Aan het witte uiteinde van de kwast kun je goed zien wanneer je deze moet schoonmaken.

 

 

1 keer per week

Meng een milde shampoo en lauw water in je handen, wrijf de brush voorzichtig in en spoel goed uit. Knijp de brush uit in een handdoek en eventueel nog een keer extra met een tissue. Laat de brush plat drogen op een geventileerde plek.

Musthave

De speciale Etos Brush Cleanser is perfect voor een snelle schoonmaaksessie tussendoor. Deze is gemakkelijk aan te brengen met een tissue of watje. De cleanser biedt tevens extra verzorging en verkort de droogtijd aanzienlijk!

Etos Brush Cleanser, 75 ml € 4.99