Alles voor jou bij

Make-up masters

Een vaste hand en een scherp oog zijn een must tijdens het aanbrengen van make-up. Maar make-up accessoires zijn ook aardig onmisbaar. Beauty tools zijn tenslotte het gereedschap voor een perfecte look. Etos biedt een volledig assortiment met beauty accessoires zodat je er stralend uit kan zien. Deze magic five zijn onmisbaar in jouw make-up collectie. Ontdek ze nu!

1. Nagellak-ring

De Etos Nagellak-ring schuif je als een reuzensieraad om je vinger. Je plaatst het nagellakflesje erin en de ring houdt de lak kaarsrecht op z'n plek. Geen geknoei meer tijdens het lakken!

Per stuk

 

3. Kwasten-etui

Perfect voor het opbergen van je favoriete kwasten. Je rolt 'm op en het etuitje gaat makkelijk mee in je vakantiekoffer of handtas. Je waant je bijna een professionele visagiste.

Per stuk

 

5. Automatisch pincet

Door de aanwezigheid van een veer in de pincet kost het minder kracht om haartjes uit de huid te trekken. Elk haartje wordt met gelijke kracht eruit gehaald. Hierdoor heb je minder snel rode vlekken. En nooit meer kramp in je hand!

Per stuk

2. Make-up Blender

Appeltje, eitje! Dit eivormige sponsje maakt het aanbrengen van foundation heel makkelijk. De vloeibare make-up smeert smooth uit. Zo creëer je met de make-up blender een zachte en egale finish. Bekijk hier alle Etos make-up kwasten.

Per stuk

 

4. Wenkbrauwsjablonen

Ideaal voor het eenvoudig maken van gelijkvormig gevormde wenkbrauwen. Je legt het sjabloon over je wenkbrauw en vult deze in tot de perfecte Hollywood brow. Cara Delevingne, move over!

Per 6 stuks