Alles voor jou bij

Nail it!

Wat voor schoenen en lipstick geldt, geldt ook voor nagellak: je kunt er niet genoeg van hebben! Vanaf nu creëer je met de vernieuwde Etos nagellakcollectie betaalbaar én gemakkelijk de perfecte nail-do. Met maar liefst 72 kleuren is er een matching shade voor elke look en mood.

Etos nagellak assortiment

Met een geheel vernieuwde make-up collectie kon het Etos nagellak assortiment natuurlijk niet achterblijven. Ook deze lijn is gloednieuw én uitgebreid. Zo hebben de nagellakflesjes een chiquer design en is de kwaliteit van de nagellakformule verbeterd: de kleur en glans blijven nu nog langer zitten en de lak droogt lekker snel. Daarnaast hebben de lakjes een nieuw, super gebruiksvriendelijk kwastje. Dankzij de speciale waaiervorm lak je de nagel in één simpele beweging. Je hebt dus sneller een mooier resultaat!

 

De Etos nagellakcollectie bestaat uit 12 kleurranges met elk 6 kleuren, waardoor er in totaal dus keuze is uit een overweldigend aantal van 72 kleuren! Met zo veel kleuren kun je eindeloos combineren en experimenteren en biedt Etos voor elke dag, elk seizoen, elke stemming en iedere outfit een passende kleur nagellak. Daarnaast zijn er ook nog 12 top coats (waaronder Gold, Silver en Shimmer), plus een nagel-beschermende base coat. Kortom: met Etos kun je er op een betaalbare manier van top tot teen fabulous uitzien!


ETOS NAGELLAK

De lakjes van Etos

Maak je look compleet met de seizoenskleuren van Etos. Van felblauw in de zomer tot dieppaars in de winter; de range bevat gegarandeerd de hotste kleuren van het moment. En, met namen als Sip of red wine, Next time better en Mysterious black zijn ze helemaal onweerstaanbaar!

Show me the ring

Nooit meer kliederen dankzij de nieuwe Nailpolish Ring van Etos. Met deze handige siliconen houder voor je nagellakpotje behoren morsen en uitschieters tot het verleden en heb je jouw nagels in no-time perfect gelakt!

De perfecte basis

Voor het beste resultaat mag een laagje basecoat niet ontbreken. Zie het als een soort buffer tussen je nagel en de lak.

De Etos basecoat beschermt en verzorgt: de kleur die je erna kiest trekt dankzij de basislak niet in je nagels. Zo'n eerste basislaagje zorgt ook nog eens voor een gladde en egalere ondergrond, waarop het fijner lakken is en de uiteindelijke kleur in volle glorie uitkomt. En misschien wel het beste nieuws: met een basecoatlakje blijft de kleur veel langer zitten!

De finishing touch

Wil je keurig gelakte nagels die langer meegaan? Dan mag een laagje topcoat niet ontbreken. Daarmee 'verzegel' je de kleur en voorkom je dat-ie gaat chippen. Tip: breng de topcoat aan terwijl je 'kleur' nog niet helemaal opgedroogd is. Zo trekt de topcoat in de kleur, en zal deze langer blijven zitten.

Breng eerst een basislak aan op je schone nagels. Deze zorgt ervoor dat de nagellak beter hecht.

Breng daarna een druppel lak aan en smeer deze richting de nagelriem uit. Houd daarbij een kleine ruimte tussen de nagelriem en de lak over.

Eindig met een topcoat voor de perfecte afwerking en een elegante glans.

Mani must-knows

 

  • Zorg dat je nagels helemaal schoon zijn. Vocht, stof en vettigheid zitten een goede hechting van de nagellak in de weg. Neem je nagels dus altijd eerst even af met een beetje remover.
  • Ga liever voor drie dunne laagjes lak dan één dikke. Dunne lagen harden sneller uit en voorkomen luchtbubbels.
  • Verkort de droogtijd van je nagellak door je vingers onder een stroom koud water te houden.
  • Bewaar je nagellak in de koelkast. Zo blijft hij mooi vloeibaar. Van warmte en licht wordt hij sneller stroperig.
  • Ongeopende nagellak heeft een houdbaarheid van ongeveer een jaar. Nagellakremover daarentegen is 'onsterfelijk'.
  • Het mineraal selenium is goed voor gezonde, sterke nagels. Zorg dat je hier voldoende van binnen krijgt via je dagelijkse voeding met eventueel aanvullende supplementen.