Alles voor jou bij

Spread the cream, beat the sun

Geniet ultiem van je wintersport! Voorkom gebarsten lippen en een droge & verbrande huid met de vernieuwde Etos Ski-lijn. Het vernieuwde Ski-assortiment helpt je om je huid goed te beschermen tegen weer en wind en dat voor een hele lage prijs. En nu de piste op!

Als je geluk hebt, breng je de hele dag door op een zonnige piste. Maar dat kan niet zonder de nodige bescherming. UV-stralen zijn onzichtbare, maar schadelijke stralen van de zon. In de bergen is de straling 30% hoger dan normaal en weerkaatst de sneeuw ruim 85% van de UV-stralen. Extra reden om je in te smeren dus! Let op: Deze producten zijn alleen in de winter verkrijgbaar.

Etos Ski face cream
SPF 30 en SPF 50

Deze crème speciaal voor het gezicht beschermt je huid bij extreme weersomstandigheden en op grote hoogte tegen de sterke UVA- en UVB-straling. De crème bevat vitamine E, dat hydrateert en helpt huidveroudering tegen te gaan. Verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50. 

30 ml 

Etos Ski combi stick
SPF 30 en SPF 50

Deze tube heeft een handige ingebouwde lipbalm en aan de andere kant een gezichtscrème, waarmee je de huid beschermt tegen de straling op deze grote hoogte en de weerkaatsing van de zon. 

Etos Ski combi stick SPF 30
20 ml

Etos Ski combi stick SPF 50
20 ml

Etos Ski kids cream
SPF 50+

Ook voor je kinderen is het belangrijk dat zij goed beschermd de piste op gaan. Deze crème beschermt de kinderhuid tegen de schadelijke invloeden van de zon. De handige tube maakt het insmeren extra makkelijk.

30 ml

Etos Ski lip therapy

De lip therapy herstelt gebarsten lippen, die veroorzaakt zijn door kou en wind. De kokosolie in de lipbalm werkt herstellend en verzacht je lippen.

15 ml