Alles voor jou bij

Skin Secrets

Totaal nieuw in het Etos skincare assortiment is de Hypoallergeen-lijn; huidverzorging speciaal voor de (extreem) gevoelige huid.

Veel mensen hebben last van een gevoelige huid of zelfs een chronische huidaandoening. Dan is het van belang om cosmetica en huidverzorging te gebruiken die rekening houden met de speciale behoeften van die huid. De Hypoallergeen-lijn van Etos is vrij van alle bekende allergenen (zoals parfum, kleurstoffen, parabenen en andere conserveermiddelen) en heeft een extra kalmerende en hydraterende werking. Daarnaast heeft de lijn het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds, gekregen. Dat betekent dat bij het gebruik van deze producten de kans op het ontstaan van een allergische reactie minimaal is. De crèmes van deze lijn zitten vanwege hygiënische redenen in een pompflacon.

Het Huid Allergie Keurmerk bestaat sinds 2003 en is een initiatief van het Huidfonds. Het helpt consumenten een verantwoorde keuze te maken in cosmetica. Producten die het keurmerk dragen zijn onderzocht op de aanwezigheid van ingrediënten die allergieën kunnen veroorzaken en houden zo rekeing met de kwetsbaarheid van de huid.


PRODUCTEN IN DEZE LIJN

Hypoallergeen
Day cream SPF15

Met amandelolie en panthenol voor een intense hydratatie van de huid. Kalmeert en beschermt de gevoelige huid.

50 ml

Hypoallergeen
Night cream

Voedende nachtcrème met aloë vera en een vitamine complex voor extra verzorging, bescherming en kalmering van de gevoelige huid.

50 ml

Hypoallergeen
Eye cream

Vermindert wallen en kraaienpootjes, kalmeert en beschermt de gevoelige huid.

15 ml

Hypoallergeen
Cleansing Milk

Milde, romige melkreiniging voor de gevoelige huid.

200 ml

Hypoallergeen
Cleansing Tonic

Milde tonic die restjes vuil van de huid verwijdert. Werkt tevens vitaliserend en droogt de huid niet uit.

200 ml

Hypoallergeen
Cleansing Foam

Luchtige foam dat de huid mild reinigt, zonder de gevoelige huid uit te drogen.

150 ml