Alles voor jou bij

Skin Secrets

De gloednieuwe Phyto Lifting-lijn is speciaal voor de vrouw van 40+ die behoefte heeft aan extra versteviging en hydratatie.

De lijn is gebaseerd op fytotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de heilzame werking van planten. In dit geval zijn dat de antioxidantrijke stamcelextracten van de Gamay druif. Deze stamcelextracten beschermen en stimuleren de huideigen cellen en gaan veroudering door UV-straling tegen. De huid wordt zichtbaar en voelbaar gladder en steviger. Toegevoegd hyaluronzuur verbetert het vochtgehalte in de huid, waardoor de huid van binnenuit wordt opgevuld en haar jeugdige, frisse en verzorgde uitstraling terug krijgt.

 


PRODUCTEN IN DEZE LIJN

Phyto
Night cream lifting

Rijk voedende nachtcréme met hyaluronzuur en shea butter voor een vollere huid met zichtbaar minder rimpels. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt.

50 ml

Phyto
Day cream lifting SPF15

Met hyaluronzuur en babassu-olie voor een vollere huid met zichtbaar minder rimpels. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt.

50 ml

Phyto
Filler lifting

Vult dankzij de hoge concentratie hyaluronzuur rimpels direct op en maakt de huid voller en gladder. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt.

30 ml

Phyto
Eye cream lifting

Helpt dankzij hyaluronzuur fijne lijntjes en rimpels te vervagen en verbetert de elasticiteit rond de ogen. De phytocell-technologie ondersteunt de vitaliteit van de stamcellen waardoor de huid verstevigt.

15 ml