Alles voor jou bij

Soap it up!

"Soap is to the body what laughter is to the soul"

Zeep saai? Niet als je de nieuwe zepen van Etos ontdekt! Etos lanceert een geheel nieuw zeep-assortiment, met producten die niet alleen een fantastisch schoon en fris gevoel geven, maar ook nog eens overheerlijk ruiken. Voordat je het weet ben je hooked...

Hoe fijn als je handen én lekker ruiken én fris en schoon aanvoelen. Etos biedt nu een uitgebreid nieuw assortiment zeepproducten met keuze uit maar liefst 8 heerlijk geurende hand soaps, 3 soorten zeepblokken en een desinfecterende hand gel en hand soap. Etos heeft ook aan de gevoelige huid gedacht door tevens een ultra sensitive variant in de lijn op te nemen. Allemaal wederom met de aantrekkelijke prijs die je van Etos gewend bent.

Feit
De kunst van het zeep maken is al 5000 jaar oud. De oude Babyloniërs en Egyptenaren mengden al dierlijke en plantaardige vetten met as of alkalinezout tot een zeepachtige substantie. Het werd gebruikt tegen huidaandoeningen en voor het reinigen van wol en katoen voor de textielindustrie.


PRODUCTEN

De Etos soap story

Dagelijks je handen reinigen en verzorgen wordt een feestje met de nieuwe producten uit het Etos zeep-assortiment. Met keuze uit diverse varianten en geuren - variërend van lekker zoet tot bloemig en fris - is er voor iedereen wel een favoriet!

Hand soap (pompflacon)

Verfrissende handzeep in handige pompflacon voor een zachte reiniging van de handen. Verkrijgbaar in de geuren: Honey & Fig, de ideale combinatie tussen zoet en fris, Lotus & Waterlily, een fris bloemenboeket, Cederwood & Rosemary, stoer met een kruidige twist, Coconut & Almond, zon, zee, strand... Aloe vera, de klassieke geur van schone was, Orange & Grapefruit, ultra fris en oh zo sappig, Sensitive silk, puur en romig en Ginger & Green tea, warm en kruidig. Plus een Ultra Sensitive (parfumvrij) en een antibacteriële Hygiëne variant.

Etos handsoap
300 ml €1.49

Etos handsoap Sensitive Silk
300 ml €1.19

Etos hand soap Orange & Grapefruit navulling
1000 ml €2.99

Etos hand soap Sensitive silk navulling
1000 ml €2.99

Blokzeep

Heerlijk geurend, handgemaakt zeepblok bestaande uit 80% olijfolie voor extra zachte en verzorgde handen. Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: Lavendel (verrijkt met lavendelbloesem), Flower (verrijkt met calendula) en Olive (verrijkt met Dode Zeezout).

150 gram

Hygiëne soap

Handzeep met antibacterieel bestanddeel.

300 ml

1000 ml hand soap Hygiene Soap navulling

Ultra Sensitive soap

Supermilde handzeep en parfumvrij.

300 ml

Hygiëne handgel

Een reinigingsgel met antibacteriële werking waarbij geen water nodig is. Ideaal voor onderweg of op vakantie! Ook verkrijgbaar in mini-verpakking.

300 ml

50 ml