Vertraging op bezorgen van bestellingen en retouren. Lees meer

je medicijnen,
makkelijk en
op jouw manier

Je medicijnen op doktersrecept kunnen een stuk makkelijker worden geregeld. Of je ze heel soms nodig hebt of elke dag: bestellen, ophalen of laten thuisbezorgen, en nooit meer vergeten is nu een fluitje van een cent!

Etos+ app

Uw medicijnen op doktersrecept kunnen een stuk makkelijker worden geregeld. Of je ze heel soms nodig hebt of elke dag: bestellen, ophalen of laten thuisbezorgen, en nooit meer vergeten is nu een fluitje van een cent!

Etos+

download nu de app

nu ook voor
alles op recept

Met de deskundige service van de Thuisapotheek is Etos er ook als je nét even iets meer nodig hebt dan ‘n aspirientje. Of het nu gaat om je astma-inhaler of anticonceptie: alles op recept regel je voortaan op de makkelijke en vriendelijke manier die je van ons gewend bent.

Etos+ van start in Haarlem en Overveen Etos+ van start in Haarlem en Overveen Etos shop

de medicijnenservice
voor iedereen

Bij Etos doen we er alles aan om elke klant te helpen zich elke dag goed te voelen. Daar horen medicijnen ook bij. Zeker als we dat makkelijker kunnen maken, en je meer privacy en controle kunnen geven.

Application screen Application screen

jouw medicijnen via de Thuisapotheek

Je medicijnen worden samengesteld en aangeboden door de apothekers van Thuisapotheek en zij geven je advies.

meer informatie

voor huisartsen en zorgverleners

Graag lichten we huisartsen en assistenten in over de voordelen van Etos+ voor patiënten. Wil je weten hoe Etos+ jouw praktijk kan helpen?

meer informatie

antwoord op je vragen

alle vragen

Bekijk winkelmandje