Hoe werkt digitaal zegels sparen in de Etos extra app?

In de Etos extra app kun je zegels sparen voor de spaaractie die op dat moment loopt. Je ontvangt alleen digitale zegels bij een aankoop in de winkel. Bij een online aankoop ontvang je de spaarkaart en zegels in je pakketje.

Zo spaar je zegels in de Etos extra app:

  1. Activeer sparen in de app
    Download de Etos app en ga naar je spaarkaarten. Schuif ‘activeer sparen’ naar rechts om je spaarkaart te activeren. Vanaf nu spaar je automatisch punten bij je aankopen.
  2. Spaar zegels
    Scan bij je aankopen de Etos extra kaart in de winkel en ontvang bij iedere 5 euro 1 digitale spaarzegel. Je ziet in de app hoeveel zegels je al hebt gespaard en wanneer je spaarkaart vol is.
  3. Wissel je volle spaarkaart in
    Je ziet je volle spaarkaart in de Etos app onder ‘volle spaarkaart’. Je kunt je volle spaarkaart nu inleveren in de winkel. Scan hiervoor je Etos extra kaart in de Etos app bij de kassa in de winkel.
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.