Waarom staat Etos product advertenties toe op haar website?

Door product advertenties toe te staan op haar website verdient Etos geld. Deze omzet stelt Etos in staat haar dienstverlening aan onze klanten te verbeteren. Bijvoorbeeld door:

  • Te investeren in haar medewerkers in de winkel via bijvoorbeeld product trainingen
  • De Etos webshop verder te ontwikkelen met bijvoorbeeld digitale keuzehulpen
  • De prijzen van producten te verlagen

Wat voor advertenties staat Etos toe op haar website?

Etos staat alleen advertenties toe over producten die daadwerkelijk bij Etos te koop zijn. Etos staat geen commerciële advertenties toe die naar een website anders dan Etos.nl linken. Tenzij het gaat om een interne actie ter ondersteuning van bijvoorbeeld een goed doel.

Waar staat Etos advertenties toe op de website?

Etos staat op verschillende plekken in haar winkel advertenties toe. Bijvoorbeeld b innen de lijst pagina’s van Etos categorieën.

Hoe herken ik advertenties op de Etos website?

Etos zal elke advertentie binnen haar winkel markeren als advertentie. Bijvoorbeeld door het woord “Sponsored” op de advertentie te tonen.

Wat bepaalt welke advertentie ik op de Etos website zie?

Etos gebruikt technologie om te bepalen welke advertentie wanneer en aan wie wordt getoond op de website. Die beslissing wordt gemaakt aan de hand van hoe relevant een advertentie is voor een gebruiker en de prijs die een adverteerder bereid is te betalen. Etos streeft ernaar consumenten geen advertenties te tonen die niet relevant zijn.

Kan ik advertenties op de website uitzetten?

Dit kunt u doen door een toestemming te geven voor marketing cookies wanneer wij u vragen om uw voorkeuren.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.