Veiligheidswaarschuwing voor de Olcay Gulsen Kruik in zachte Furry Hoes. Klik hier

6 Resultaten
Annemarie Borlind
Instant Effects
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Relevantie
€ 34,95
zalf
€ 20,95
creme
€ 34,70
creme
€ 23,50
€ 20,50
lotion
€ 20,50

Gezichtsserum kopen

Kan jouw huid wel iets extra’s gebruiken? Een gezichtsserum is de ultieme verzorging die je huid een boost geeft! Een serum gebruik je om je huid te verstevigen of te liften. Het heeft meestal een hogere concentratie aan actieve bestandsdelen dan een dag- of nachtcreme. Bij Etos kun je terecht voor verschillende gezichtsserums van merken zoals Biodermal, L'Oréal Paris en NIVEA. Alle gezichtsserums koop je gemakkelijk en snel online bij Etos. Voor advies lees je in ons artikel alles over serums of ga voor meer informatie langs bij de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Vitamine C gezichtsserum

Ben je op zoek naar wat een vitamine C gezichtsserum voor jou kan betekenen? Vitamine C is een antioxidant. Dit betekent dat deze vitamine helpt bij het verminderen en voorkomen van rimpels en fijne lijntjes. Ook herstelt het de schade die jouw huid heeft opgelopen door de zon. Ben je benieuwd welke andere producten jou bij deze problemen kunnen helpen? Bekijk onze gezichtscrèmes, oogserums en zonnebrand.

Gezichtsserum aanbieding

Wil je jouw favoriete gezichtsserum kopen voor een voordelige prijs? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste gezichtsserum aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje