Alles voor jou bij

Gezond

Doe de Etos
weerstandtest in 60 seconden

Wat zijn de 5 geheimen voor een goede weerstand? Onderzoek en ontdek de link tussen je leefstijl, je lijf en je afweersysteem. En vergelijk je score met de rest van Nederland.

Hoe fit ben jij?

ReisapotheekEHBO op reis

Zon, zee, strand: het hele jaar kijk je uit naar je vakantie! Laat deze niet om zeep helpen door reisongemakken als insectenbeten, reisziekte of op hol geslagen darmen. Met een uitgebreide reisapotheek van Etos blijft je reis een feest.

Lees meer

Eczeem

Een droge huid, rode plekjes en voor het weet zijn daar de schilfertjes, gevolgd door die vreselijk irritante jeuk. Eczeem kan je gek maken. En naast jou nog zo’n 400.000 Nederlanders. Op zoek naar verlichting? Omdat je gevoelige huid niet zomaar kalm en zacht wordt, deelt Dermatoloog Drs Marjolein Leenarts haar allerbeste tips hoe je het best kunt omgaan met eczeem.

Eczeem

Lees meer

Overgang

Neemt je menstruatie regelmatig een lange vakantie om je dan na maanden ineens weer te verwelkomen met een ‘Honey I’m home!’? Waan je jezelf soms bij kamertemperatuur in een sauna? Het kan dat de overgang bij je aanklopt. En nee, je zit vast niet te wachten op rare overgangsklachten. Daarom onze beste tips om met zo min mogelijk gekkigheid de overgang door te komen. 

Overgang

Lees meer

HooikoortsHooikoorts

Last van kriebel in je neus, keelpijn en brandende ogen? Anderhalf miljoen allergische Nederlanders hebben last van hooikoorts. Wat doe je tegen deze allergische reactie? Wij geven je tips om van je rode ogen, loopneus en het rare gevoel in je keel af te komen.

Lees meer

Vitaliteit voor senioren

Als je een dagje ouder bent, veranderen je behoeften. Denk aan een verminderde weerstand en stijve spieren. Bij Etos weten we precies hoe je je weerstand op peil kunt houden en hoe je stijve spieren voorkomt.

Speciaal voor senioren

Lees meer

Speciaal voor de kids

Van baby tot puber: bij elke fase horen unieke behoeftes als het gaat om gezondheid en groeien. Producten voor volwassenen zijn vaak niet geschikt voor kids, gelukkig zijn er speciale producten afgestemd op kinderen.

Speciaal voor kinderen

Lees meer

ZonbeschermingZonbescherming

Wanneer gebruik je zonnebrand, hoe vaak moet je jezelf insmeren om niet te verbranden in de zon en wat is de beste zonnebrandcrème? Vragen, vragen… Etos helpt je als dé zonspecialist moeiteloos uit de (zonne)brand. Zo weet jij straks hoe je onbezorgd van de zon kunt genieten!

Lees meer

Meer weerstand

Door een druk bestaan of in het griepseizoen wordt je weerstand op de proef gesteld. Voldoende vitamines en mineralen helpen je weerstand op peil te houden.

Lees meer

Vitaminewijzer

Weet jij eigenlijk waar vitamine D goed voor is? Of wat je als 50-plusser nodig hebt aan vitamines en mineralen? Of misschien heb je een specifieke vraag over een bepaalde kwaal? In de Etos vitaminewijzer lees je alles over vitamines, mineralen, kruiden, gezond blijven en kwalen.

Lees meer

Kalknagels en voetschimmelVoetproblemen

Voetschimmel en kalknagels zorgen voor jeuk tussen je tenen en brokkelige, vergeelde nagels. Wij hebben er één woord voor: ieuw. Je bent lang niet de enige die weleens rondloopt met deze voetproblemen. Etos heeft de beste middelen en tips tegen enge voetschimmels. Zo kunnen je voeten deze zomer weer tiptop in je flip flop!

Lees meer

Goede voornemens

Wat voelt het lekker als je een overwinning op jezelf behaalt! Of het nu gaat om stoppen met nagelbijten of met roken, afvallen of dat je energieker door het leven wil gaan. Wij helpen je graag om je goede voornemen te realiseren én vol te houden! Inspiratie om een betere versie van jezelf te worden.

Lees meer

Gezondheidstips online ontvangen?

De beste tips, nieuwtjes en producten over gezondheid ontvang je via Mijn Etos.

Nog geen lid? Download de Etos app of haal de kaart in de winkel. Voel je fit met Etos!

Lees meer