Alles voor jou bij

Heelmeesters van de huid

Last van kriebel op je hoofdhuid of een eczeemhuid? Etos verkoopt mooie merken die jou helpen wanneer je echt niet meer weet wat je aan je huidproblemen moet doen.

Juhldal

'The problem solver line made in Denmark' wordt deze lijn haar- en huidverzorgingsproducten genoemd. Veertig jaar geleden besloot Jorgen Juhldal dat hij de kennis en kunde uit de reguliere geneeskunde en de homeopathie wilde combineren. Hij ontwikkelde met hulp van onderzoekers natuurlijke medicinale huidverzorgingsproducten. Deze zitten vol kruidenextracten en natuurlijke koudgeperste oliën.

Minder kopzorgen
Zo is er bijvoorbeeld de de PSO Shampoo No4. Deze herstelt de natuurlijke balans van een droge hoofdhuid die jeukt of waar zich zelfs korsten op vormen. Alle producten zijn vrij van parabenen.

Prijs vanaf

Grahams Skincare

Geoff Graham had vanaf zijn geboorte al last van heftige eczeem, jeuk en een droge huid. Hij probeerde alle producten die er bestonden voor zijn huidprobleem, maar niets werkte. Toen ook zijn zoontje van top tot teen onder de eczeem zat, ontwikkelde hij zelf een middel met alleen natuurlijke ingrediënten. Eindelijk iets dat wél werkte!

Voor jong & oud
Tegenwoordig is de lijn flink uitgebreid met medicinale huidverzorgingsproducten voor jong en oud met huidproblemen als eczeem, dermatitis, psoriasis en jeuk. Waaronder een Rosacea Crème en een Eczeem Olie, maar ook shampoo en zeep.

Prijs vanaf

Drs Leenarts

Dermatoloog Drs Leenarts werkt in het Rode Kruis Ziekenhuis/Brandwondencentrum in Beverwijk. Haar wetenschappelijke en dermatologische kennis gebruikt ze om de beste producten voor alledaagse huidproblemen bij volwassenen te creëren. Huidproblemen zoals droge handen of schilferende onderbenen, maar ook als gevolg van incontinentie zoals een rode schaamstreek of jeuk.

Keurmerk
Al deze producten zijn in het bezit van het onafhankelijk Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. Het betekent dat de producten geen parfum, parabenen of andere ingrediënten bevatten waar je allergisch op kunt reageren.

Prijs vanaf

Bepanthen

Bepanthen helpt de huid van binnen en buiten te beschermen én te herstellen. Sinds de cafébrand in Volendam op 1 januari 2001, zijn de crèmes, zalfjes en lotions ook in Nederland verkrijgbaar. Het team van het Leids Universitair Medisch Centrum behandelde toen de brandwondenslachtoffers met Bepanthen Zalf met goed resultaat. Bepanthen besloot direct hun producten op meer plaatsen te koop aan te bieden.

Huidvitamine
Het begon met het kernproduct Bepanthen Zalf. Tegenwoordig is er een hele lijn aan speciale huidverzorgingsproducten. Allemaal met de werkzame stof dexpanthenol, ook wel bekend als provitamine B5.

Prijs vanaf

Staudt

De littekencrème van Staudt brengt verlichting voor mensen met littekens. Jarenlang hebben plastisch chirurgen van het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk, dé autoriteit op het gebied van littekens, onderzoek gedaan. Daar kwam uiteindelijk een succesvolle littekencrème uit voort met een verzachtende en versoepelende werking.

Snelle hulp
De littekencrème ondersteunt de aangetaste huid bij het natuurlijk herstel. Vanaf de eerste keer smeren, zie je al resultaat. Ook verkoopt Staudt specifieke hand- en kinderproducten.

Prijs vanaf

Remescar

De klinisch bewezen producten van Remescar hebben hun werking als bewezen bij striae, striemen, oppervlakkige spataders en littekens. De unieke formule geeft de huid snel een egalere uitstraling met minder onvolkomenheden.

Prijs vanaf

Mooie cijfers

Alle Remescar producten hebben krachtige medische claims:

  • Tot 68% reductie van oppervlakkige spataders
  • Vermindert de zichtbaarheid van nieuwe en oude littekens
  • Maakt striemen binnen 28 dagen tot 50% minder zichtbaar

Thursday Plantation

De oude natuurgebieden van het subtropische New South Wales zijn het thuishonk van de Australische Original Tea Tree Oil firma. De inheemse bewoners van Australië kennen de heilzame eigenschappen van de olie al duizenden jaren.

Multi-inzetbaar
Thursday Plantation Tea Tree Olie heeft een zuiverende, reinigende en heilzame werking en je kunt er huidproblemen mee behandelen. De 100% natuurlijke olie kun je inzetten voor massage, aromatherapie en stomen. Thursday Plantation wordt ook als EHBO-olie gebruikt voor wondjes en schrammen. Zelfs lipblaasjes, blaasjes en scheerwondjes kun je ermee behandelen.

Prijs vanaf

De Etos-medewerkers staan in onze winkels altijd voor u klaar voor deskundig advies over huidproblemen.