Alles voor jou bij

Swisse Haar Huid Nagels

Nieuw binnen! Vanwege het grote succes van Swisse Ultiplus Haar Huid Nagels*, introduceert Swisse nu Haar Huid Nagels vloeibaar. Maak bij Etos kennis met dit vertrouwde product in een vernieuwende vorm van zeer hoge kwaliteit!

Unieke combinatie van voedingstoffen

Swisse Ultiplus Haar Huid Nagels is een unieke combinatie van meerdere voedingsstoffen zoals Zink, Biotine en Seleen die helpen de schoonheid van huid, haar en nagels te behouden en helpt tegen collageenvorming en oxidatieve schade. Gemaakt met natuurlijke bloedsinaasappels uit Sicilië met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dit product is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijk inzichten. 

300 ml

* Gezondheidsproduct; lees vóór het kopen de informatie op de verpakking.

Gebruiksadvies

Het product is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar. Een dagelijkse dosis van 10 ml (2 theelepels) tijdens of direct na een maaltijd doet wonderen. Gemakkelijk in te nemen met wat water of puur vanaf een lepeltje. Het is van belang dat de aanbevolen dagelijkse dosering niet wordt overschreden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.


Swisse assortiment

Maak van elke dag een mooie dag!

Wil jij ook het beste uit elke dag halen? Voedingssupplementenmerk Swisse heeft als missie om mensen te helpen een gezond en vrolijker leven te leiden. De multivitaminen helpen je bij de ondersteuning van je gezondheid dat verstoord kan worden door stresssituaties, onregelmatige werktijden, ongezonde voeding of te weinig buiten komen. Vanaf nu is Swisse te koop bij Etos!

Hoge dosering en
zorgvuldige samenstelling

De zorgvuldige samenstelling van voedingssupplementen met natuurlijke kruidenextracten maken de Swisse-producten bijzonder. De supplementen zijn hoog gedoseerd voor een optimale ondersteuning. De multivitaminen voor mannen en vrouwen bevatten minstens 46 verschillende voedingsstoffen. Ook worden er antioxidanten gebruikt die gezonde cellen en weefsels beschermen tegen oxidatieve schade.

Dagelijks of periodiek

Nu de zomer voor de deur staat wil je het beste uit jezelf halen en zoveel mogelijk van het leven genieten. Je wilt je mooi, uitgerust en energiek voelen. Je wilt er goed uitzien op het strand. Je wilt leuke festivals bezoeken. Tegelijkertijd ben je met veel energie alle ballen in de lucht aan het houden. Ook op zulke momenten wil je je gezond voelen en gelukkig kunnen zijn. Dat kàn.

De brede range aan producten helpen jouw persoonlijke balans te herstellen en onderhouden. Zowel voor degenen die kiezen voor het dagelijks onderhouden van deze balans als voor hen die dat liever alleen in bepaalde perioden van het jaar doen, biedt Swisse ondersteuning. De samenstelling en breedte van het assortiment maken het mogelijk goed in evenwicht te blijven, met de producten die daarbij passen - van multivitaminen tot producten met specifieke aandachtsgebieden, zoals Weerstand, Beauty, Lever of Vitamine D3.


14 DAGEN UITDAGING

14 dagen uitdaging

Met een Swisse proefverpakking kun je de producten 14 dagen lang uitproberen. Hieronder vind je meer uitleg over de Swisse multivitaminen. Ga de uitdaging aan en besteed vanaf vandaag minstens 14 dagen meer aandacht aan je gezondheid en welzijn!

Dag 1: De grootte

Wat goed dat je de 14 dagen uitdaging aangaat! Wanneer je de tabletten bekijkt, merk je waarschijnlijk dat de tabletten groter zijn dan wat je gewend bent. Dat komt omdat Swisse Multivitaminen vitaminen, mineralen en natuurlijke kruidenextracten bevatten. Als je dat wilt, kun je de tabletten makkelijk halveren door middel van het breuklijntje.

Sporten - De multivitaminen bevatten calcium, magnesium en vitamine D, goed voor de werking van de spieren. Het is belangrijk om regelmatig te sporten en je voelt je achteraf extra goed. Ga vandaag de uitdaging aan en trek je sportschoenen aan!

Dag 5: Hoge concentraties van wateroplosbare vitaminen

Het kan zijn dat je een verschil waarneemt in de kleur van je urine. Wees gerust, dit is normaal. Swisse Multivitaminen hebben een hoge concentratie aan voedingsstoffen zoals B-vitaminen. Deze vitaminen zijn oplosbaar in water, wat wil zeggen dat je lichaam enkel absorbeert wat het nodig heeft en wat overtollig is afvoert via de urine. Dit kan zorgen voor een geelachtige kleur. Met de hoge concentraties van bepaalde wateroplosbare vitaminen vul je je voeding aan, zodat je jouw lichaam de kans geeft om een optimale hoeveelheid van deze voedingsstoffen op te nemen.

Natuurlijke kruidenextracten - Swisse Multivitaminen bevatten een combinatie van natuurlijke kruidenextracten zoals van druivenpit, artisjok, blauwe bosbes, groene thee enz. Wist je dat druivenpitten een bron zijn van antioxidanten? Antioxidanten beschermen cellen en weefsels, zoals de huid.

Dag 9: Energie & vermoeidheid

Swisse Multivitaminen bevatten vitaminen en mineralen zoals ijzer, magnesium, vitamine C, B2, B6, en B12. Deze ondersteunen het energieniveau en dragen bij aan een vermindering van vermoeidheid.

Dag 14: Elke dag een mooie dag

Gefeliciteerd! Je hebt de afgelopen 14 dagen een bewuste stap gezet in het investeren in je gezondheid en je welzijn. Geniet ervan! Blijf investeren in je gezondheid en maak samen met Swisse van elke dag een mooie dag!

Bron: Swisse

* Ze ondersteunen onder andere het energieniveau (vitamine B2, B6 en B12), de weerstand (zink en vitamine C) en de botten (calcium en vitamine D). Ontdek ze allemaal op swisse.nl.

  • Wist je dat … De voedingsstoffen in de Swisse Multivitaminen je op meer dan 50 verschillende manieren ondersteunen?
  • Wist je dat … Hooggedoseerd vitamine B-complex voor extra energieniveau zorgt (vitamine B1, B2, B3, B5, B6 en B12)?
  • Wist je dat … Biotine, selenium en zink voor goede conditie van het haar zorgen?
  • Wist je dat … Calcium en vitamine D zorgen voor het behoud van sterke botten (vitamine D in de aanbevolen dosering van de Voedingsraad: 10mcg)?
  • Wist je dat … Zink en vitamine C zijn extra goed voor de weerstand?
  • Wist je dat … Jodium, ijzer en zink zijn goed voor de concentratie en het geheugen?
  • Wist je dat … Vitamine B5 ondersteunt in stresssituaties?