2 Resultaten
Bepanthen
Curaloe

Filters

Bepanthen
Curaloe
Filter - Processierups
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

gel
€ 25,95
Medisch hulpmiddel, creme
€ 10,75

Producten tegen processierups klachten kopen

Last van jeuk of huiduitslag door de processierups? Dan kunnen onze producten tegen de klachten van processierups verlichting bieden. Zo verkopen we onder andere verkoelende crèmes en gels van Drs LeenartsBepanthen en Etos Eigen Merk. Heb je jeuk door een andere insecten, zoals muggen of wespen? Bekijk dan ons assortiment aan anti-insect producten.

Heb je nog vragen of wil je meer advies? Lees dan ons artikel over de eikenprocessierups of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Processierups zalf

Een processierups zalf met menthol of aloë vera kan de jeuk die veroorzaakt door wordt door de processierups verlichten. Bekijk bijvoorbeeld eens de zalf van Mentho-10 of Nestosyl. Smeer je de jeukende plekken op je lichaam goed in met een verkoelende zalf om de irritatie te verminderen.

Producten tegen processierups klachten aanbiedingen

Wil je middelen tegen processierups klachten kopen voor een voordelige prijs? Houd dan online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten voor acties en aanbiedingen. Zo heb je de beste producten voor een kleine prijs!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.