Vanwege de enorme drukte wordt je pakket binnen 3 werkdagen bezorgd.

Je bent hier:

VSM Gezondheid

2 Resultaten
VSM
15% korting

Filters

VSM
15% korting
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie:
Van € 10,09 voor € 8,58
tablet
Promotie:
Van € 15,69 voor € 13,34
tablet

Zelfzorgproducten kopen

Bij Etos vind je alles wat je nodig hebt voor een gezond lijf. Een gezond lijf begint met gezond en gevarieerd eten en voldoende bewegen. Zo zorg je ervoor dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Supplementen kunnen een goede aanvulling vormen op je voeding. Bekijk hier ons assortiment aan voedingssupplementen. Lees alles over vitamines en mineralen. Slaap je slecht? Of ben je vaak gespannen? Bij Etos vind je ook een ruim assortiment aan supplementen die je nachtrust en mentale gezondheid ondersteunen. Meer weten over lekker slapen? Hier lees je alles over slapen. Of wil je beter met spanning en stress leren omgaan? Hier lees je alles over mentale gezondheid. Ook als je gezondheid wel een steuntje in de rug kan gebruiken ben je bij Etos aan het juiste adres. Bekijk hier al onze zelfzorgmiddelen en maak korte metten met pijn en kwaaltjes. Hier lees je alles over veel voorkomende kwaaltjes. Een gezond seksleven draagt bij aan je lichamelijke én mentale gezondheid. Geniet van seks, maar doe het wél veilig. Daarom vind je bij Etos een ruim assortiment aan producten voor een veilig en gezond seksleven. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Bekijk dan hier al onze gezondheidsadviezen of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan.

Zelfzorgproducten aanbieding

Etos is niet alleen de beste winkelketen in persoonlijke verzorging, maar heeft ook de beste aanbiedingen. Houd daarom onze aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen. 

 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.