Haarstyling

Nooit meer een bad hair day met de haarstylingproducten van Etos! Van stijl haar tot krullend, en van een kort koppie tot lange lokken, voor elk haartype hebben wij de juiste styling. Of je nu op zoek bent naar een mousse, gel, of een toffe nieuwe haarkleur, in ons uiteenlopende assortiment vind je diverse producten van verschillende merken waarmee je jouw coupe in een handomdraai perfect in model brengt!

51 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd
400 ML spray
3 . 65
400 ML spray
3 . 79
250 ML spray
3 . 55
75 ML spray
2 . 19
200 ML mousse
3 . 49
200 ML mousse
2 . 85
250 ML spray
3 . 55
400 ML spray
4 . 49

Je wordt wakker en spot je futloze haar in de spiegel, of juist die ontembare manen die nooit doen wat je wilt. Laat je niet tegenhouden door een bad hair day! Het veelzijdige assortiment haarstylingproducten van Etos bevat voor ieder haartype het perfecte product! Laat jouw piekerige haar zich niet bedwingen door een borstel? Tem je haar dan met onze gel, wax en stylingcrème. Op zoek naar meer volume? Ga dan voor een combinatie van mousse en haarspray voor meer textuur en veerkrachtig haar.

Toe aan een compleet nieuwe coupe, zonder de schaar erin te zetten? Probeer eens een nieuwe haarkleur! Onze beauty experts weten alles over de hipste kleuren van dit seizoen. Iets te radicaal voor jou? Probeer dan een van onze tijdelijke haarkleuringen voor een frisse, nieuwe look! Happy hair, happy you!

  • 500+ winkels, altijd in de buurt
  • Al 7X de beste drogist van Nederland
  • Gratis bezorging vanaf €30,-
  • Gratis retourneren
  • Spaar voor gratis producten