Haarverzorging

Geef je haar de verzorging die het verdient! Vind het haarverzorgingsproduct dat specifiek voor jouw haartype geschikt is, binnen ons brede assortiment aan shampoos, conditioners, maskers en serums. Benieuwd naar de beste verzorgingsproducten voor jouw haar? Bekijk de tips en adviezen van onze beauty experts voor gezonde, glanzende lokken. Vanaf nu is elke dag een good hair day met Etos!

25 Resultaten
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 5,99
Promotie:
€ 2,79
Promotie:
€ 4,15
Promotie:
€ 6,29
€ 7,35
Promotie:
€ 4,15
€ 5,99
Promotie:
€ 2,79
Promotie:
€ 6,05
€ 7,35
€ 5,99
€ 7,35
Promotie:
€ 3,95
€ 7,35
€ 7,35
€ 6,99
€ 8,29
€ 7,35

Je wast je haar natuurlijk vooral om vet en vuil af te spoelen. Maar een goede haarverzorging is zoveel meer dan dat. De juiste shampoo en conditioner voorzien in de behoefte van jouw haartype en geven je haar de intensieve verzorging die het nodig heeft om glanzend en gezond te blijven. In ons assortiment vind je merken van hoge kwaliteit die perfect passen in jouw persoonlijke haarverzorgingsroutine. Benieuwd naar jouw haartype? Of benieuwd wat de beste verzorging is voor jou? Check dan de tips en adviezen van onze beauty experts!

Ga je voor de ultieme haarverzorging? Geef je haar dan eens een cadeautje met een wekelijks haarmasker! Voor diepgaande voeding kun je een haarmasker en serum in je routine verwerken. Trakteer jezelf op glanzend en veerkrachtig haar!