3 Resultaten
Neutral

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 4,29
€ 4,89
€ 5,49

Shampoo kopen

Een goede shampoo is essentieel voor de verzorging van jouw haar. Was jij je haar bijvoorbeeld iedere dag? Koop dan een mildere shampoo om te voorkomen dat je haar uitdroogt! Heb je vaker last van een droge of gevoelige hoofdhuid? Kies dan één van onze speciale shampoos die je haar en hoofdhuid verzorgen en helpen herstellen. Bij Etos vind je verschillende soorten shampoos van diverse merken zoals L'Oréal Paris, Andrélon en Syoss. Ben je benieuwd welke shampoo het beste past bij jouw haartype? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel voor advies!

Voor de beste haarverzorging kun je ook conditioner, haarserums en haarmaskers gebruiken.

Shampoo tegen haaruitval

Heb je last van haaruitval? Dat is vervelend. Shampoo tegen haaruitval kan jou helpen om dit probleem terug te dringen! Shampoo met cafeïne kan hierbij helpen. Je vindt shampoos tegen haaruitval van merken als Plantur 39, Alpecin en Etos Eigen Merk.

Shampoo voor vet haar

Er bestaan shampoos speciaal voor vet haar. Deze formules zorgen ervoor dat overtollig vet wordt verwijderd en jouw hoofdhuid weer in balans komt. Zo krijg je minder snel weer vet haar! Je vindt shampoo voor vet haar van merken als Guhl, Resdan en Head and Shoulders. De meeste anti-roos shampoos zorgen ook voor een minder vette hoofdhuid.

Shampoo aanbieding

Wil je de beste shampoo kopen voor een voordelige prijs? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste shampoo aanbiedingen.