Maandverband

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Maandverband kopen

  Ongesteld zijn is niet altijd prettig, maar met maandverband kom jij je menstruatie gemakkelijk door! Bij ons kun je terecht voor de vertrouwde producten van Always en Libresse. Daarnaast verkopen we ook katoenen maandverband van Yoni en Sanature en hebben we ook maandverbandzakjes. Verwissel je maandverband regelmatig om vaginale ongemakken, zoals vaginale schimmel en bacteriële vaginose, te voorkomen. Ook als je al in de overgang bent, kun je nog regelmatig last hebben van vaginaal bloedverlies.

  Bestel je maandverband gemakkelijk online bij Etos of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Bekijk ook eens ons assortiment aan inlegkruisjes, menstruatiecupsincontinentiemateriaal en tampons van betrouwbare merken zoals OB.

  Maandverband nacht

  Draag jij vooral 's nachts maandverband? Bekijk dan ons assortiment aan maandverband voor de nacht van diverse merken, zoals Kotex en Libresse. Deze bieden je comfort en bezorgen je een fris en schoon gevoel. 

  Maandverband met vleugels

  Vind jij het ook zo prettig om maandverband met vleugels te gebruiken? Zo blijft het maandverband altijd op de goede plek en kun jij met een gerust gevoel de deur uit! Bij Etos vind je maandverband met vleugels van verschillende merken, zoals Etos Eigen Merk en Libresse.

  Maandverband zonder plastic

  Ben je op zoek naar maandverband zonder plastic? Ga dan voor maandverband van katoen. Etos heeft katoenen maandverband van de merken Yoni en Sanature. Het hypoallergene maandverband bevat geen plastic, geen parfum en is biologisch afbreekbaar. Naast maandverband hebben deze merken ook tampons zonder plastic.

  Maandverband na de bevalling

  Krijg je binnenkort een kleintje of ben je al bevallen? Speciaal voor jou heeft Etos specifiek maandverband dat geschikt is voor de periode na de bevalling. Bekijk ons assortiment voor de kraamtijd voor maandverband na de bevalling.

  Maandverband aanbieding

  Wil je graag voordelig maandverband kopen? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste maandverband aanbiedingen.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.