Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Etos
   Normaal

   Sorteren

   1 Resultaten
   Etos
   Normaal
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   Promotie: Promotie voorwaarden: Etos tampons en inlegkruisjes alle varianten, combineren mogelijk. M.u.v. prijstoppers.
   € 1.35
   Normal,
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos extra

   Tampons kopen

   Tampons zijn ideaal als je liever geen maandverband gebruikt. Er zijn kleine, medium, grote en extra grote varianten voor alle soorten menstruaties. Koop een tampon wanneer je op zoek bent naar flexibele bescherming zonder doorlekken. Extra handig: met een tampon kun je vrijuit bewegen tijdens het sporten en zwemmen! Nog nooit een tampon ingebracht? Lees dan eerst de bijsluiter goed door. Bij Etos verkopen we tampons van merken als Cottons en Tampax. Daarnaast hebben we ook biologische varianten tampons van diverse merken, zoals Yoni en Sanature. Verwissel je tampons regelmatig om vaginale ongemakken, zoals vaginale schimmel en bacteriële vaginose, te voorkomen. 

   Koop je favoriete tampons in de dichtstbijzijnde Etos winkel of bestel ze gemakkelijk online bij Etos! Bekijk ook eens ons assortiment aan maandverband, inlegkruisjes, menstruatiecups en incontinentiemateriaal

   Tampons met inbrenghuls

   Vind je het belangrijk om je tampons op een gemakkelijke en hygienische manier in te brengen? Dan zijn de tampons met inbrenghuls wel wat voor jou. In ons assortiment vind je tampons met een inbrenghuls van diverse merken, zoals OB en Tampax.

   Tampons super

   Ben je graag goed voorbereid op een hevige menstruatie? Ga dan voor tampons in het formaat super of super plus. Zo ga je met een zelfverzekerd en hygienisch gevoel de deur uit. 

   Tampons aanbieding

   Wil jij graag meerdere tampons kopen tegen een goede prijs? Houd dan deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor speciale tampons aanbiedingen. Zo kom jij niet alleen hygiënisch en comfortabel, maar ook voordelig je menstruatieperiode door!

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.