Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris

Nieuw bij Etos: de limited edition Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris collectie! Shop nu deze exclusieve make-up collectie bij Etos.

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris make-up

Where fashion meets beauty: twee iconische merken hebben de handen in een geslagen om een inspirerende make-up lijn met een Parisian twist te lanceren. Verbonden door een visie gebasseerd op elegantie, stijl en innovatie hebben zij een collectie vol met krachtige kleuren en een touch of rock-chic uitgebracht. Experimenteer met kleur en creëer jouw statement look!

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris lippenstiften

Deze limited edition collectie is een eerbetoon aan Karl Lagerfeld, die voordat hij kwam te overlijden, nog intensief heeft meegewerkt aan de begin fase van deze unieke make-up lijn. De collectie bestaat uit een volume mascara, een oogschaduw palette, 6 verzorgende lipsticks en 2 matte liquid eyeliners. Ontdek de Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris collectie en shop deze must-haves!

Hydraterende lipsticks

Dress your lips in comfort, but make it fashion! Deze lipstick lijn bestaat uit zes statement kleuren van vuurrood tot verleidelijk roze. De lipsticks zijn verrijkt met voedende ingrediënten zoals Omega 3 en Vitamine E en bevatten Arganolie zodat je lippen gehydrateerd en verzorgd blijven. Fun fact: elke kleur staat voor een van Karl zijn unieke eigenschappen.

Shop nu

€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris mascara en eyeliner

Volume Mascara

Maak elke look af met deze volume mascara met extra zwarte finish. De unieke borstel en de intense formule van deze mascara zorgen voor een ultiem resultaat zonder klontjes. Deze mascara is typisch Karl – a lesson in overstatement.

Liquid eyeliners

Er is zwart en er is ‘Karl Lagerfeld zwart’! Ontdek de twee liquid dip-in eyeliners met matte finish en waterproof formule. Creëer soepele, strakke lijnen met de puntige applicator en laat je ogen spreken.

Shop nu

€ 13,99
€ 15,99

Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris

Shop nu de exclusieve limited edition collectie!

€ 24,99
€ 15,99
€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99
€ 14,99

Bekijk bij welke Etos winkels de Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris make-up collectie verkrijgbaar is.